Mata bagażnika
Zwiń
X
-
Niby na stronia podają, że tak, ale wg. mnie prawy bok wchodzący w boczek przy tylnym nadkolu nie będzie praktyczny. Pierwszy raz taki wzór widzę. Przy podnoszeniu podłogi przedmioty w boczku nie mogą być ustawione - chyba,że nic tam nie będziesz trzymać.
Wykładzina symetryczna (bez tej wypustki z prawej strony) jest praktyczniejsza - boczek zapinasz siatką i masz miejsce na jakieś płyny itp. a wykładzina podnozi się razem z podłogą. Ale to kwestia gustu.pozdrawiam - Darek
-
-
Kupilem dokladnie to.
https://allegro.pl/oferta/skoda-octa...ZjdlZmY1NDM%3D
Jako, ze jestem ludziem, ktory lubi sie do wszystkiego przyczepic, zwlaszcza do produktow, ktore sam kupuje, wiec jade czesto po nich z grubej rury a nie zachwalam ze scisnietymi zebami bo wydalem zlotowki ;]
Plusy
+ plusy sa ogolnie opisane w aukcji, natomiast ja dodam, ze bardzo latwo sie czysci, swietnie przylega i jest dokladnie spasowana, do tego lekka, moze jest to istotne. Totalnie bezzapachowa, moze, mooooze cos bylo subtelnie czuc przez ten dzien- dwa..., nie pamietam, moze nic nie bylo czuc, ale wole napisac.
Minusy.
- dla mnie jeden podstawowy. Ten material to nie jest guma, jest to TPE, przeklada sie to na to, ze jest dosc sliskie. Miekka guma kleila by sie swietnie, natomiast tutaj jak mam kartony z zakupami to przy ciasnych zakretach przesuwaja sie w bagazniku.
Komentarz
-
-
Gość
Zamieszczone przez Kasztelan Zobacz wpisTeż szukam gumy żeby nic nie goniło po bagażniku.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Kasztelan Zobacz wpisCzyli ta śliskość całkowicie dla mnie wyklucza tę matę. Też szukam gumy żeby nic nie goniło po bagażniku.
U mnie woze zarowno zakupy, jakis sprzet, przewoze rowery, ziemie ogrodnicza, no wszystko i nie widze zadnych sladow.
Komentarz
-
-
Ja kupiłem ostatnio z Rezaw Plast , idealnie pasuje , antypoślizgowa i .. co najważniejsze - nie śmierdzi gumą nic a nic . 108 pln , nie wiem w czym może byc gorsza od Ori , bo spełnia 100% swoich funkcji i pasuje tez w 100% ., Chyba nie ma co przepłacać2.0 TDI , 11.2017 -> Style , Black Pearl , HB
Komentarz
-
-
Racja, też miałem kiedyś matę z Rezaw Plast i bardzo dobrze się spisywała. Zamówione
Ostatnio edytowany przez Kasztelan; 48555.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Kasztelan Zobacz wpisRacja, też miałem kiedyś matę z Rezaw Plast i bardzo dobrze się spisywała. Zamówione
https://allegro.pl/oferta/mata-wykla...YWY1NjBkMjA%3D2.0 TDI , 11.2017 -> Style , Black Pearl , HB
Komentarz
-
Komentarz