Witam! Pewnie temat nie jest nowy, ale nowy jestem ja i nie bardzo wiem jeszcze jak poruszać się po forum Jestem posiadaczem Škody Octavia III 1.4 140KM z 2015r. Mam zamiar ją zagazować, ale nie wiem czy to dobry pomysł. Jaką instalację polecacie z własnego doświadczenia? Pozdrawiam Konrad |
jaką instalację gzową wybrać?
Zwiń
X
-
jaką instalację gzową wybrać?
Tagi: Brak
-
-
Zamieszczone przez ecobuster Zobacz wpisMam zamiar ją zagazować, ale nie wiem czy to dobry pomysł.
-
-
OLX.pl to darmowe ogłoszenia lokalne w kategoriach: Praca, Dom i Ogród, Elektronika, Moda, Rolnictwo, Zwierzęta. Dla Dzieci, Sport i Hobby, Muzyka i Edukacja, Usługi i Firmy. Szybko znajdziesz tu ciekawe ogłoszenia i łatwo skontaktujesz się z ogłoszeniodawcą. Na OLX.pl czeka na Ciebie m.in. praca biurowa, mieszkania, pokoje, samochody. Jeśli chcesz coś sprzedać - w prosty sposób dodasz ogłoszenia. Chcesz coś kupić - tutaj znajdziesz ciekawe okazje, taniej niż w sklepie. A wszystkie te ogłoszenia bez konieczności zakładania konta. Sprzedawaj po sąsiedzku na OLX.pl
Komentarz
-
-
Gość
-
Zamieszczone przez ecobuster Zobacz wpisJuż kiedyś miałem Staga i nigdy więcej . NIby Polski a osobiście dla mnie to badziew był . Chciałbym założyc coś włoskiego tak polecał mi znajomy tym razem . Zastanawiałem się nad Landi Renzo ?OCTAVIA '01
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez maciek Zobacz wpis
Stag wcale nie jest badziew. To po pierwsze. Po drugie najczęściej problemy z gazem biorą się z niefachowego doboru komponentów, montażu i serwisu/regulacji. Sama marka instalacji ma mniejsze znaczenie. Po trzecie tu masz wtrysk bezpośredni więc trochę inna bajka niż standard- nie każdy gazownik ma to opanowane. Podsumowując, jak wyżej koledzy napisali, rozejrzyj się na forum log, zapytaj i wybierz warsztat który ma doświadczenie z tym silnikiem poparte opiniami i nie będzie się uczył na Twoim aucie. Marka instalacji ma naprawdę drugorzędne znaczenie.
Komentarz
-
Komentarz