Nie wiecie kto w okolicach Gliwic/Zabrza może włączyć doświetlanie zakrętów. W salonie skody za coś takiego 200 PLN
Doświetlanie zakrętów Skoda Octavia III
Zwiń
X
-
wow, tani salon->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
->Superb 2FL CFGB DSG 4x4 Platinum+
poprzednie modele:
->O2FL CFHC DSG Elegance+ 2016-2020
->O2 BKC+ARL 4x4 Adventure+ 2010-2016
O1FL ASV Ambiente Ice 2003-2010 VW Golf 3 AAZ Classic 2000-2003
-
-
Skontaktuj sie z nim- https://www.youtube.com/channel/UCaP...VndPhrQ/videos
Poogladaj filmy i moze jeszcze Ci cos zainteresuje. Ja czekam , az skonczy sie gwara i podjade do niego.
Komentarz
-
-
To jeżeli nie zrobisz tego wcześniej to możesz podjechać 29 listopada na spota (informacje w mojej stopce) i się zakoduje.Zamieszczone przez czarny78 Zobacz wpisOctavia 3
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez czarny78 Zobacz wpisOlsztyniak, nie interesują mnie komentarze, tylko porady.no i Ci poradziłem, ani to fajne ani pomocne.Zamieszczone przez oolsztyniak Zobacz wpisani to fajne ani pomocne.
Włączyłem, nic to nie daje, BA! przy xenonie ledwo widać, że włączyło się jakieś dodatkowe światło.Zamieszczone przez czarny78 Zobacz wpisWłącz sobie przeciwmgielne i przetestuj.
nie mieszkam w mieście a wjazd do garażu mam pod kątem +/- 45 stopni gdzie ciemno jest jak w tunelu, uwierz, że da radę wjechać bez przeciwmgielnegoZamieszczone przez zulu Zobacz wpisNie jest pomocne jak mieszkasz w miescie czy miejscu dostatecznie doswietlonym.
U siebie tego "moda" wyłączyłem, nie ma on dla mnie absolutnie żadnego sensu.Była O2 RS 190 km / 436 Nm
Jest Superb 2FL 201 km / 436 Nm
Komentarz
-

Komentarz