Rozkodowanie pełnego wyposażenia po VIN

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • MadMax1977
    Classic
    • 2022
    • 2

Rozkodowanie pełnego wyposażenia po VIN

Szanowni,
    zbieram się do zakupu IIIki po FL (2017 r.) Opis wyposażenia jest dość skąpy, sprawdziłem furę w AutoDNA i Carvertical. Samochód nie wzbudza podejrzeń. Czy znacie stronkę gdzie mogę wyświetlić dokładnie wyposażenie po VIN. Ford ma taką stronkę: https://www.etis.ford.com/vehicleRegSelector.do Czy Skoda ma coś ten deseń? Wysłałem pytanie w temacie do serwisu ale milczą.
  • koleś
    RS
    • 2009
    • 2840
    • Fabia combi (6Y5)
    • AXR 1.9 TDI PD 101 KM
    • BSE 1.6 MPI 102 KM

Zamieszczone przez MadMax1977 Zobacz wpis
    sprawdziłem furę w Carvertical
    A to czytałeś?:
    Cześć Dawno mnie tu nie było, choć na forum konto to mam od lat. Nie wiem też, czy to miejsce jest odpowiednie na taki post (jeśli nie, z góry przepraszam i proszę o umieszczenie w odpowiedniej kategorii) Postanowiłem napisać tą dłuższą informację chyba trochę ku przestrodze, opowiedzieć Wam moją historię

Tak samo pewnie działa AutoDNA. Historie pisane przy pierogach.
    Tempomaty w grupie VAG. Skoda, Audi, Seat, VW. Wiązki, montaż, kodowanie. Tel. 510 150 407
    Klientów pytających o rabat informuję, że jest on stolicą Maroka

Komentarz

• MadMax1977
      Classic
      • 2022
      • 2

Ok, ok. Tylko moje pytanie dotyczyło bardziej sprawdzenia wyposażenie, a nie prawdziwość w/w płatnych raportów

Komentarz

• Rybus85
        Ambiente
        • 2021
        • 212
        • Octavia III (5E3)
        • CHPA 1.4 TSI 140 KM

Ja brałem raport z allegro. Grosze i szybko dostałem. Brałem oddzielnie Vin i pełną historię. Za historie bodajże 60zł a pełne wyposażenie chyba 4-5zł
        Spalanie - Motostat.pl

Komentarz

Pracuję...