Czy ktoś ma ten zestaw?
Interesuje mnie, czy tryb Normal przy takim zestawieniu różni się od trybu Normal bez niego, a konkretnie chodzi o moment zmiany biegu na wyższy przy delikatnym przyspieszaniu. Bo bez Drive Setup zmienia bardzo wcześnie - może przy trybie Eco tryb Normal jest nieco bardziej sportowy?
W salonie nie wiedzą, w centrali poznańskiej też nie. Mam wrażenie że niedługo będę wiedział o tym samochodzie więcej niż oni.
Jeździłem Q3 Quatro z automatemi i Drive Select i na Eco się można było zabić, bo auto w ogóle nie przyspieszało, mimo, że miało ponad 200KM (biegi miały wtedy nazwę E1, E2 itp).
Ja taka wersje zamowilem ale jak to bedzie dzialac, nie mam pojecia. Ewentualnie napisz na priv email to puszcze Ci kilka plikow ktore moga Cie zainteresowac.
Interesuje mnie, czy tryb Normal przy takim zestawieniu różni się od trybu Normal bez niego
Hej, a mnie interesuje inna rzecz tzn jak jest ustawione auto bez "drive setup" czy jest wszystko na max ?? a "drive setup" pozwala tylko na korygowanie niektórych parametrów czy "drive setup" coś dodaje od siebie ??!!
Interesuje mnie, czy tryb Normal przy takim zestawieniu różni się od trybu Normal bez niego
Hej, a mnie interesuje inna rzecz tzn jak jest ustawione auto bez "drive setup" czy jest wszystko na max ?? a "drive setup" pozwala tylko na korygowanie niektórych parametrów czy "drive setup" coś dodaje od siebie ??!!
Mnie rownież, bo niby jak jest auto ustawione w standardzie w trybie normal ?
Wybor profilu w manualnej dla sport to kwestia szybszej reakcji na gaz przy mniejszym skoku pedały gazu oraz utwardzenie wspomagania.
Jest- O3 2.0 TDI Elegance- nabity w belke...
Była- O2 FL 1.6 TDI CR SERIA
Była- O2 1.9 TDI PD BXE MOD
Z tego co wyczytałem (ale może nie do końca zrozumiałem) polega to ma miksowaniu parametrów z różnych trybów, czyli np. zmiana biegów z normal, kierownica ze sport, a reakcja na gaz z eco.
Nie ma raczej nic "pomiędzy" i nadal nie wiem czy eco to taki normal, a normal wskakuje pomiędzy eco i sport (pod względem zmiany biegów).
Komentarz