Witam, proszę o cenę przepływomierza do octavia 2003 1.9tdi ASV.
Witam, jesli mozesz wymienic sam wklad to najtaniej wyjdzie wlasnie sam wklad (lizak)- pierburg 261zł
pozdrawiam, Paweł
[ Dodano: Nie 13 Kwi, 14 21:18 ]
Zamieszczone przez micrusec
Witam,
Proszę o koszt filtr kabinowe do F2 po FL, przykładowy numer numer KNECHT LA809 plus wszelkie zamienniki. Interesują Mnie filtry z węglem i bez, proszę o informacje o kosztach wysyłki.
Pozdrawiam
Witam, konkretnie do jakiej O2 to ma byc bo numer ktory podales nie wystepuje w O2 a w roomsterze i innych skodach...
W instrukcji radia jest ładna tabelka z obsługiwanymi formatami (str. 33) i wśród nich są pliki wideo, ale jak wrzuciłem na pamięć USB kilka zgodnie z tymi formatami to kilku wcale nie widział a te co się pojawiły na liście, nie chciały się odtwarzać, wyświetlał się błąd pliku
Próbował ktoś odtwarzać filmy i mu się udało?
Aktualnie O3 1.4 TSI 103kW (140KM)
Poprzednia F1 1.4 50kW (68KM)
NIe sprawdzałem jeszcze filmów bo jakoś czasu nie było. Filmy bedą raczej działać wyłącznie na postoju jak już rzeczywiście ruszą w aucie. Sam jestem ciekawy... :lol:
Jak widać na zdjęciach z instrukcji, Bolero powinno obsługiwać pliki wideo. Zauważyłem w ustawieniach w zakładce o oprogramowaniu, iż u mnie przy Kodek Media widnieje napis N/A. Być może nie ma wgranego pełnego oprogramowania :?:
To chyba tyczy bolero ale w wersji z ramkami w zagłówkach a nie tylko samego boolero ale jutro chyba zakatuję i zoabczę czy jakiegoś mpga da radę odtworzyć
Komentarz