Ja czekam na "magika", który to gówno programowo wyłączy.
System SS w praktyce
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez apkoZamieszczone przez JacekRSJa czekam na "magika", który to gówno programowo wyłączy.
Masz namiar na goscia?"Seks: Śniadanie mistrzów" - James Hunt
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez JacekRSZamieszczone przez apkoZamieszczone przez JacekRSJa czekam na "magika", który to gówno programowo wyłączy.
Masz namiar na goscia?
No mam namiar, bo to ja stworzyłem 8)PW
Komentarz
-
-
apko, napisz cos wiecej...DIESEL KOPCI , DIESEL CZADZI , DIESEL NIGDY CIĘ NIE ZDRADZI... :-)
mala ewolucja BKD ->BMN 205KM/458Nm
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=26088
Komentarz
-
-
Mi w sumie SS nie przeszkadza. Nawet w korku nie zauwazyłem wiekszych utrudnien związanych z funkjonowaniem SS. Podjezdzajac bowiem do samochodu przed nami wystarczy wcisnac sprzegło i wrzucic jedynkę a samochód nie zgasnie. tak samo mozna postepować przy krótkich czewonych swiatłach (nie zdjemować nogi ze sprzegla), a jezeli będziemy chcieli aby silnik zgasł to wrzucamy luz. tak więc uzywając sprzegla mozemy decydowac czy system ma działac czy tez nie.
Komentarz
-
-
Sweetdream, tak! zatrzymując się na bramkach na A4, nie będę myślał o niczym innym tylko o trzymaniu cały czas sprzęgła stojąc w kolejce przy płaceniu za bilecik z tym SS, jest jak z Internet Explorerem w Windowsie, zawsze się go ma i koniec. Oczywiście instalujemy inne przeglądarki, ale i tak "gnój explorer" się co jakiś czas przewija w czasie pracy
Mnie wkurza, to że nie można domyślnie ustawić załączony lub wyłączony SS, tak jak ma to przypadek np przy CLH, automatycznej tylnej wycieraczce i paru innych ustawieniach."Seks: Śniadanie mistrzów" - James Hunt
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez bolo81JacekRS jakby się dało ustawić aby z defaulta SS był wyłączony to nikt by go nie włączał I w tym właśnie sęk.
Ale skoro kolega apko znalazł jakiś cywilizowany sposób na ustawienie aby system był domyślnie wyłączony to super, mam nadzieje że się podzieli z nami wiedzą
Szkoda, że VCDS`em nie da rady tego deaktywować, no ale może którys z macherów forumowych to wreszcie obczai"Seks: Śniadanie mistrzów" - James Hunt
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez SweetdreamPodjezdzajac bowiem do samochodu przed nami wystarczy wcisnac sprzegło i wrzucic jedynkę a samochód nie zgasnie. tak samo mozna postepować przy krótkich czewonych swiatłach (nie zdjemować nogi ze sprzegla), a jezeli będziemy chcieli aby silnik zgasł to wrzucamy luz. tak więc uzywając sprzegla mozemy decydowac czy system ma działac czy tez nie.Doświadczenie to coś, co nabywamy chwilę po tym, gdy było nam najbardziej potrzebne.
MOJA FURKA
Jeśli pomogłem - wciśnij "pomógł"
Tanie pobieranie plików: http://filefox.pl/poleca/Eidos71
Komentarz
-
-
[quote="JacekRS"]Zamieszczone przez bolo81tylko, wiadomo, przed odwiedzinami w ASO w czasie gwarancji trzeba by to wymontowywać, a wiadomo jak to czasami jest z czasem i można zaliczyć ZONK`a :roll:
no i chłopaki się nie kapneli, komp nic nie pokazał więc nie szukali.PW
Komentarz
-
-
[quote="apko"]Zamieszczone przez JacekRSZamieszczone przez bolo81tylko, wiadomo, przed odwiedzinami w ASO w czasie gwarancji trzeba by to wymontowywać, a wiadomo jak to czasami jest z czasem i można zaliczyć ZONK`a :roll:
no i chłopaki się nie kapneli, komp nic nie pokazał więc nie szukali."Seks: Śniadanie mistrzów" - James Hunt
Komentarz
-
Komentarz