Jak Cie kiedys minie niebieska strzała to mignij :P
Kilka słów o Octavii 3 1.8 TSI
Zwiń
X
-
opis może być, ale ciekawe ile "kolega" zarobił za reklamę ośrodka wypoczynkowego w zapadniętej wsi 100km od Wa-wy :wink: :?:
[ Dodano: Sro 16 Paź, 13 08:10 ]
pawel934, a ten koment o przesiadce ze skody do 130i to Twój :wink: :?:Black Pearl, Elegance & RS LOOK
@ by Tune-up Gdańsk
TDI VP++ i jeszcze rośnie
Antek
Komentarz
-
-
OIII jest lepsza niż OII. Nie ma tu co polemizować. Tylko pewne szczegóły, o których napisał gościu mnie nie przekonują: wyciszenie, dużo lepszy układ kierowniczy, dużo dynamiczniejszy 1,8 od poprzednika. Lepsze jest wrogiem dobrego ale bez przesady...
[ Dodano: Pią 18 Paź, 13 10:34 ]
Czytałem też test OIII gdzie jakiś gościu narzekał na układ kierowniczy. Mianowicie chodziło mu o to, że nie mógł znaleźć optymalnej trasy przy jeździe na wprost. Podobno cały czas musiał delikatnie kontrować w obie strony. Nie wiem czy to prawda, ale żeby jakiś dziennikarz czepiał sie skody to już przesada
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Ceed1Podobno cały czas musiał delikatnie kontrować w obie strony.O3 1,4TSI Brąz Topaz Elegance z rozsądku. Jeep Grand Cherokee WG 4,0l Limited dla przyjemności.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Ceed1Mianowicie chodziło mu o to, że nie mógł znaleźć optymalnej trasy przy jeździe na wprost.
Komentarz
-
Komentarz