Witam
Ja byłem na takim kursie tylko że przyspieszonym na zlocie skody w tym roku pod Poznaniem w Kąkolewie. Zabawa super, troszkę zawsze zostanie w głowie i w rękach. Jeździ się ich samochodami ( wszystkie nowe modele skód). Jak nigdy nie miałeś możliwości jeździć na matach poślizgowych to polecam.
Wyprzedaż garażowa
Różności od książek przez budowlankę po części moto
za cały dzień ? teoria + praktyka ? Gdzie takie cudo organizują ?
W sumie takie ćwiczenia każdy powinien przejść na macie poślizgowej, może część by się opamiętała przed szaleństwami na drodze.
wiem że w Warszawie też można się na takie cuda zapisać:
Adres korespondencyjny Akademia Kuźnia Kierowców sp. z o.o ul. Jana Pawła II 27, 00-867 Warszawa e-mail: [email protected] Wypełnienie obowiązku informacyjnego na podstawie art. 13 RODO 25 maja 2018r. Weszło w życie Rozporządzenie o Ochronie Danych Osobowych RODO. Realizując obowiązki wynikające z Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. oraz …
Ad rem: czy ktoś korzystał z kursów Szkoły Jazdy Skoda?
Ja byłem na 1 st. safety drive i uważam, że warto. Spoko instruktorzy, miło poupalać nie swój samochód, duuużo jeżdżenia i najważniejsze, że pokazuje Twoje braki.
Zamieszczone przez Sebastian75
Gdzieś pod Poznaniem - poszukaj w Google - więcej nie wiem
Lotnisko Kąkolewo pod Poznaniem.
Zamieszczone przez Sebastian75
Koło 800 zł za jeden stopień. Stopni jest 3.
Za pierwszy stopień. Z każdym stopniem cena rośnie.
Zamieszczone przez elektrykprosty
Swoim autem czy ichniejszymi?
Tylko i wyłącznie ich samochodami, bo jak rozpoczęli szkolenia była sytuacja, że na teście hamowania awaryjnego samochód pewnego kursanta nie chciał zblokować kół tylnych i po wielu próbach instruktorów oraz oględzinach okazało się, że samochód miał dzwona i nie miał w ogóle podłączonych tylnych hamulców dlatego od tamtego momentu używane są tylko i wyłącznie ich samochody.
Komentarz