wybór trybu jazdy (Drive Set Up)

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • ADGIN
    Classic
    • 2016
    • 4

W sumie to trochę chore.

1) Nie mogę przedłużyć umowy na niższą kwotę niż mam, jak chciałem tak na lipę ten najtańszy pakiet, to usłyszałem:"nie mam dla pana takiej oferty, a mogę tylko co mam a ofercie", czytaj drożej.
    2) Kanałem są umowy łamane typu przez 6 miesięcy 0 zł., a przez 18 miesięcy 90 zł. (średnio 67,5 zł.) bo przy następnym przedłużaniu zaczynamy od owych 90 zł., a nie 67,5 zł....
    3) Kompletnym idiotyzmem jest włączanie kolejnych programów do oferty i budowanie argumentacji, że musi być drożej, bo jest więcej. !! A kuffa kto to ogarnia i ogląda ? Mnie - ponoć, bo nic nie zarejestrowałem - od ostatniej umowy dołożyli 10 programów...Szkoda, że Pani mnie spytała o choćby jeden..... :|
    4) N-ka od lat nie trzyma się ustaleń (a to znika Cartoon Network, a to nagle dzielą kanały z LM na 4 i okazuje się, że mam tylko 2, na których nadają zmagania Dniepru Dniepropietrowsk z Koszycami, a Realu z Borussią dziwnym trafem na tych, które nagle mi znikły),
    5) Żaden z konsultantów nie był w stanie mi powiedzieć na jakich kanałach przez CAŁĄ umowę będą nadawane mecze LM,
    6) Konia z rzędem temu, kto spamięta (to dotyczy też Polsatu) - w potoku tryliona umów, kiedy należy zadzwonić (po godzinnym oczekiwaniu) do BOK, by zrezygnować z VOD Seriale lub TV Romance....bo jak nie parę dyszek w plecy. :diabelski_usmiech
    7) nic gorszego niż połączenie N-ki i Cyfry Plus się nam nie mogło trafić, byłoby 3 graczy, a tak.....chcesz LM musisz mieć N-kę

więcej grzechów nie pamiętam... :P alem się wnerwił :rant
  • sangod
    Classic
    • 2013
    • 38

Witam,

w mojej O3 (odebranej przed miesiącem) mam na panelu przycisk Mode (do wyboru trybu jazdy) ale ponieważ nie dokupiłem tej opcji to zapewne przycisk pojawił się przez przypadek :lol: . Czy można jakoś sprawdzić czy można go używać ale np. w sofcie jest zablokowany? W menu nie mam opcji która go aktywuje.

pozdr.

[ Dodano: Wto 28 Sty, 14 18:50 ]
    Odświeżam, może ktoś zna odpowiedź?

Witam,

w mojej O3 (odebranej przed miesiącem) mam na panelu przycisk Mode (do wyboru trybu jazdy) ale ponieważ nie dokupiłem tej opcji to zapewne przycisk pojawił się przez przypadek :lol: . Czy można jakoś sprawdzić czy można go używać ale np. w sofcie jest zablokowany? W menu nie mam opcji która go aktywuje.

pozdr.
    O3 Combi Ambition Czarny 1.4 DSG + Amazing + kilka innych dodatków

Komentarz

Pracuję...