Zamieszczone przez SS
Powłoka lakiernicza - gwarancja
Zwiń
X
-
Powłoka lakiernicza - gwarancja
Hej
Dostałem kamyczkiem w maskę i mam mały odprysk lakieru ... problem w tym, że do gołej blachy. Naprawa tego robiąc to na zasadzie smart repair = 30zł, serwis powiedział mi, że jak tak zrobię stracę gwarancję na powłokę lakierniczą.
Pytanko:
Czy stracę go tylko na ten element czy na całość?
Serwis chce to naprawiać lakierując cąły element - 600 zł .....
Możecie poradzić jak to ugryźć?
Michał"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere."
-
-
Re: Powłoka lakiernicza - gwarancja
Zamieszczone przez PanoramixHej
Dostałem kamyczkiem w maskę i mam mały odprysk lakieru ... problem w tym, że do gołej blachy. Naprawa tego robiąc to na zasadzie smart repair = 30zł, serwis powiedział mi, że jak tak zrobię stracę gwarancję na powłokę lakierniczą.
Pytanko:
MichałBlack magic
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez mac_aaronOdświeżam, Panoramix, jak załatwiłeś sprawę? Mam auto 2 tygodnie i już na pierwszym słupku kierowcy, na elemencie należącym do nadkola odprysk do gołej blachy...
Jakaś lipa, w O2FL przez 1,5 roku nie miałem takich cudówCoraz gorsza jakość powłok...
Jeśli pomogłem - kliknij "pomógł"! Pozdrawiam
Komentarz
-
-
Pytajcie w różnych ASO. Ja w Fordzie chciałem zrobić przegląd blachy jakieś pół roku po terminie (ktoś w firmie zapomniał), to mi koleś pozaznaczał na rysunku gdzie mam odpryski. Poradził kupić u nich zestaw zaprawek za 35 zł i połatać. Następnego dnia wyszedł przed salon i tylko popatrzył, czy połatałem odpryski. Podbił kartę bez gadania.
Komentarz
-
-
Re: Powłoka lakiernicza - gwarancja
Zamieszczone przez PanoramixHej
Pytanko:
Michał
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez pejoZnajdz serwis skody ktory przeprowadza naprawy typu smart repair i zrob naprawe w tym serwise.
Komentarz
-
Komentarz