Filtr paliwa wymieniałem 2 lata temu ok 40 tys. Km temu
Octavia III columbus
Zwiń
X
-
Re: Octavia III columbus
Zamieszczone przez Maksym1989Czy macie jakiś patent na odblokowanie DVD podczas jazdy aby np. pasażer mógł oglądać jakieś filmy??????
1. jak zmienić informacje o przeglądach (mam 30 tys a chciałbym 15 tys)
2. system TPM w Columbusie, wyświetla auto i jest tylko funkcja SET, myślałem że będzie pokazywał ciśnienie w każdym kole... i koła będą podświetlone w jakimś kolorze. A tutaj nic. Tylko auto i funkcja SET. Czyli rozumiem że system tylko poinformuje jak nastąpi drastyczny spadek ciśnienia?
3. Co oznacza opcja w Danych auta: Opony zimowe?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez bolo812. system TPM w Columbusie, wyświetla auto i jest tylko funkcja SET, myślałem że będzie pokazywał ciśnienie w każdym kole
Zamieszczone przez bolo813. Co oznacza opcja w Danych auta: Opony zimowe?
Komentarz
-
-
odp
Koła zimowe to ustawiasz sobie pikadło na daną prędkość zależy jakie masz opony (indeks) a po zmianie wyłączasz w ustawieniach a co do ciśnienia w oponach to wyświetla się wtedy gdy jest spadek ciśnienia.
A mam pytanie czy w wersji elegance czujnik jest w standardzie.Octavia III kombi elegance+dodatki
Komentarz
-
-
Ale koledzy odbiegli trochę od tematu.
Czy ktoś "bawił się" z PERSONAL POI w Columbusie O3 ????
Proponuję ten wątek rozszerzyć szczegółowo.
Czy jest możliwość podobnie jak w O2:
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=62509 :?: :?: :?:
Ja znalazłem z niemieckiej stronki:
parę ciekawostek -
proponuję zacząć: :arrow:
zakładka 3 zielona, a potem Laden-Animation.
Dostałem z BP wykaz wszystkich stacji i może tym sposobem uda mi się zaimportować.
Robiłem tak jak w instrukcji, ale w ten sposób można jako pojedyncze "wizytówki" (.vcf).
Można jako pojedyncze vcf-y wyeksportować kontakty z Noki (pod Windows Phonem) i taką wizytówkę wgrać do Columbusa.O3 RS 2,0 TDI DSG + Columbus+DAB+, Canton, ACC z FA, LA itd, itp.
-----------------------------------------------------
Moja eReSka
Aktualne Personal POI: teraz taniej na POIfantastic.eu
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez bolo811. jak zmienić informacje o przeglądach (mam 30 tys a chciałbym 15 tys)
Komentarz
-
Komentarz