Witam, niestety wczoraj zauważyłem , że ktoś się nie bał i zaje..... czyli ukradł po chamsku mi znaczek z atrapy chłodnicy przód, niestety był tylko na kleju fabrycznie. Gdzie można taki znaczek kupić najtaniej ?
Stwirdziłem , że kupie na wiosnę , plichta ma na allegrasie po 68 zł, ale po co komu był ten znaczek? Przecież do Fabii chyba nie przylepi. Pojadę wiosna na dokładne mycie z woskiem, usuną klej po oryginalnym emblemacie i przykleję nowy.
Mam pytanie do posiadających Rske, dzisiaj odebrałem znaczek w Skodzie, ale mam wątpliwości czy to ten przedni, czy jest on tej samej wielkości co do minimetra co tylny ? Czy jest łapany tylko na klej ?
Okazuje się , że otrzymałem kawałek plastiku bez jakiejkolwiek taśmy klejącej obustronnej, wiec zastanawiam się czym to przykleić.
do dostania w każdym markecie
trzyma jak oszalałe - raz ktoś próbował "pożyczyć" znaczek i zrezygnował :diabelski_usmiech
mróz, upał, myjka nie dają rady
=> Superb II FL 1.6 TDI CAYC,
=> Volkswagen Passat City 1.6 TDI
=> Volkswagen Passat Variant 2.0 TSI DSG "Nie ma rzeczy niemożliwych... są tylko nieopłacalne..."
adamwo, jak to jest jeden kawałek plastiku to będzie jeszcze łatwiej - przy moim logo musiałem się bawić i docinać paseczki aby nie wystawało :diabelski_usmiech
=> Volkswagen Passat Variant 2.0 TSI DSG "Nie ma rzeczy niemożliwych... są tylko nieopłacalne..."
Komentarz