ORA_DEV, przy jakim przebiegu? W ramach gwarancji? Z jakim silnikiem zestawiona skrzynia?
Tylna lampa (LED) - cena?
Zwiń
X
-
-
Jeśli lampa ma być bez ryski tak jak napisałeś to zostaje Ci zakup nowej pewnie wyjdzie co najmniej 800 zł jak i nie lepiej. W mojej opinii opłaca Ci się zgłosić z AC cały pakiet ubezpieczenia wynosił około 2000 zł z tego AC około 1500 więc nawet jak przez dwa lata polecisz ze zniżką -10% to i tak będziesz w plecy około 300-400 zł to dużo mniej niż lampa a tak w ogóle się nie martwisz zgłaszasz w ASO jedziesz wymieniają lampę i masz to załatwione - ale to tylko moje zdanie.
Komentarz
-
-
kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM
Komentarz
-
-
greg505, tego użytkownika allegro mogę śmiało polecić /kupowałem kilka tematów u niego/
lewa
prawa
kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
Komentarz
-
-
DJ MŁODY, i płacił jak za zboże.....powodzenia :wink: poza tym co to za kombinowanie wielkie?
kurcze przecież taka używana lampa nie ma 100 lat, a poza tym autko greg też już w ruchu od jakiegoś czasu, więc używka może śmiało być.
w aso co najwyżej można oglądać nowy model skody, a nie kupować części typu nowa lampa/reflektor, ewentualnie jakieś pierdoły typu zaślepki nigdzie indziej niedostępne
Komentarz
-
-
greg505,
no problemkliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
Komentarz
-
Komentarz