Bezpieczniki w kabinie

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • areek85
    Drive
    • 2010
    • 42

Bezpieczniki w kabinie

Czy jest jakaś możliwość by za pomocą karty SD wgrać plik z dzwonkiem jaki chciałbym ustawić dla fabrycznego zestawu BT? Dziś pierwszy raz odebrałem rozmowę w swoim autku (druga zabawka - nowa Fabia III) i aż podskoczyłem gdy usłyszałem ten skodowy dzwonek. Chciałbym podgrać np mp3 z dzwonkiem jaki mam w telefonie. Można to jakoś zrobić?
  • toocool
    Rider
    • 2008
    • 303
    • Octavia IV combi (NX5)

Bezpieczniki w kabinie

OI jak i OII, ale tez w Golfach, Jettach i innych autach VAG, dostęp do bezpiecznikow w kabinie był bardzo prosty.
    W OIII, instrukcja mówi o wyciagnięciu schowka pod kierownica (po lewej stronie) i slowno-muzycznie brzmi to w porządku. Jednak przy próbie wykonania tego, wyjęcie tego schowka w praktyce sprowadza się do prawie wyrwania go. Ściśnięcie boków schowka w żaden sposób nie pomaga. Czy robię coś źle czy taki bubel wyszedł w OIII?
    Jestem wdzięczny - wdzięczność i podziękowania w sieci - za co być wdzięcznym

Komentarz

• ufo
      L&K
      • 2008
      • 1475
      • Octavia III combi (5E5)
      • CKFC 2.0 TDI CR 150 KM

toocool, zrób tak, jak jest to pokazane w książce. otwórz klapkę, złap za boki, ściśnij i pociągnij...napewno dasz rade, mi też się udało :wink: choć przyznam szczerze, że to bardzo popierdolony patent :|

Komentarz

• toocool
        Rider
        • 2008
        • 303
        • Octavia IV combi (NX5)

Hehe, ja już to ze 4 razy robiłem... Moja obawa jest czy 5 nie będzie ostatnim razem dla schowka...
        Ale jak rozumiem wyciąganie tego schowka ma tak działać i już.
        Przyznam, ze w tym obszarze to Octavia cofnęła się do poziomu trabanta.
        Jestem wdzięczny - wdzięczność i podziękowania w sieci - za co być wdzięcznym

Komentarz

• ufo
          L&K
          • 2008
          • 1475
          • Octavia III combi (5E5)
          • CKFC 2.0 TDI CR 150 KM

tylko się nie przestrasz, jak nagle będziesz miał tę klapkę w rekach...jak ja :roll:
          dzisiaj podpiłowałem pilniczkiem trochę ten "dzyndzel", co trzyma klapkę by nie wylatała po otwarciu... i jest lepiej. nie wiem co tych pepików podkusiło robiąc taką kaszane!

Komentarz

• lukaszc2
            Rider
            • 2013
            • 376

Do otwierania tego schowka używam karty kredytowej wsuwam ją pomiędzy "dzyndzel" a górę wtedy otwiera się bez większego szarpania i ryzyka urwania tego "dzyndzla" nic z boku nie ściskam.
            Wyniki podane w ikonce poniżej mogą zawierać również zużycie paliwa przez system niezależnego ogrzewania tzw "Webasto" (bierze paliwo z baku samochodu)

Komentarz

Pracuję...