Tomaszek, ta a świstak... :P
Belki dachowe do liftbacka ?
Zwiń
X
-
Re: Belki dachowe do liftbacka ?
Zamieszczone przez arekrsl1Przymierzam się do zakupu belek i uchwytów na rowery (i ewentualnie zimą na narty).
Ktoś może polecić coś sprawdzonego w rozsądnej cenie ?
ja polecę Thule - używałem najtańszych belek (tych najtańszych) z uchwytami na narty i na rowery - bez zastrzeżeń. Polecam przede wszystkim ze względu na podatność całego systemu na zmiany aut - w tej chwili, po zmianie auta, sprzedałem jedne stopy i kupiłem takie do O3. Nie testowałem zestawu na O3 bo nie było okazji (no i jeszcze nie kupiłem KITu do O3). Dodatkowy atut - wszystko można kupić w fajnych cenach w używce i potem stosunkowo łatwo sprzedać - reszta marek jest zdecydowanie mniej popularna - dla mnie to duży atut. Ja np. poza belkami kupiłem wszystko w używce + na pewno KIT kupię nowy.
Dla mnie w/w powoduje, że oglądanie się za czymkolwiek innym traci sens.Jeśli pomogłem - kliknij "pomógł"! Pozdrawiam
Komentarz
-
-
Re: Belki dachowe do liftbacka ?
Zamieszczone przez rathanBagażnik marki Cruze (hiszpański). Jest nieco tańszy od Thule a jakościowo to w zasadzie to samo. Bardzo cichy. Sprawdza się zarówno pod rowery jak i box.
Dedykowany zestaw "Airo Cruze" z dodatkowymi zamkami wychodzi około 510 złJest: OIII 1.4 TSI beż cap... Elegance+Amazing+Dynamic+parę fajnych dodatów cieszących oko
Była: OII FL 1.8 TSI czarna Elegance+light assistant+lusterko foto...+pakiet biznes+pakiet WADLIWE AUTKO !!!
Komentarz
-
-
Ktoś może podzielić się wrażeniami/spostrzeżeniami na temat belek MuntBlanc?
Dzięki2004 Renault Thalia 1.4 RT,
2008 Citroen Xsara Picasso 1.6 Exclusive- nadal w użyciu
2009 Renault Clio MTV 1.4
2010 Skoda Octavia IIFl 1.4 TSI Ambiente
2016 Skoda Octavia III 1.4 TSI Ambition + Amazing + kilka ficzerów
Komentarz
-
-
Chciałem kupić ATERA, bo takie miałem na OII i spisywały się super, ale dla OIII nie ma.2004 Renault Thalia 1.4 RT,
2008 Citroen Xsara Picasso 1.6 Exclusive- nadal w użyciu
2009 Renault Clio MTV 1.4
2010 Skoda Octavia IIFl 1.4 TSI Ambiente
2016 Skoda Octavia III 1.4 TSI Ambition + Amazing + kilka ficzerów
Komentarz
-
Komentarz