Engelska Milltek Sport har byggt prestanda avgassystem under mer än 30år i rostfritt stål med bra passform och kvalitet. Prisvärda avgassystem som även passar den som är lite mer kräsen på utseende och ljud.
Moze nie do konca o to ci chodzi, ale jesli myslisz o ladnym dziweku z wydechu w klekocie r4, to obczaj ostatnie wypusty bmw f30 z pakietem m perf. Jezdzilem takim dieslem 2..0 i w trybie sport bulgotalo jak v8 , nie w srodku, nie z glosnika , bylo to slychac z tylu z rur. Tylko nie wiem czy wydech mial dodatkowe klapy i jakies puchy, czy sztuczne rezonatory, ale dzialalo super.
ja wiem że jest wydech do 03 rs tdi który daje taki dźwięk, nie pamiętam firmy ale na youtube jest nawet filmik. mi bardziej chodzi o puszczenie wydechu na obie strony i się zastanawiam czy zrobienie tego bez ostatniego tłumika da jakies negatywne efekty dźwiękowe ( zależy mi raczej na ciszy )
Usunięcie końcowego tłumika i wstawienie 2 rurek na lewo i prawo spowoduje, że na.wolnych obrotach będzie słychać delikatnie turbo - taki świst. Jednemu pzeszkadza,drugiemu nie
Po odpaleniu fajnie zabulgocze, podobnie jak schodzi z obrotów ok. 1200. W środku nie słychać nic.
Koszt w wielkopolsce 500zł
Usunięcie końcowego tłumika i wstawienie 2 rurek na lewo i prawo spowoduje, że na.wolnych obrotach będzie słychać delikatnie turbo - taki świst. Jednemu pzeszkadza,drugiemu nie
Po odpaleniu fajnie zabulgocze, podobnie jak schodzi z obrotów ok. 1200. W środku nie słychać nic.
Potwierdzam jest jak u kolegi, mnie bardziej chodziło o widok wydobywającej się pary w niskich temeraturach. ( kiepsko wygląda para z jednej końcówki )
pozdrawiam
Sorry,że odkopuję staroć ale chciałbym u siebie zrobić coś podobnego. Ma ktoś namiar gdzie można kupić podobny komplet w normalnej cenie?? Ewentualnie polecić firmę,która mi to ogarnie?? (opolskie,górno lub dolnośląskie)
Komentarz