Zamieszczone przez misiekwaw
Nakładki na progi i bagażnik
Zwiń
X
-
Nakładki na progi i bagażnik
Zastanawiam się czy brać nakładki na progi od dilera za 600 zł, czy może coś takiego:
Nie wiem jak się ma jakość tego towaru z allegro do tego co da diler.
Czytałem też, że nakładki trochę wygłuszają - pytanie czy te też spełnią swoją funkcję.
Co o tym myślicie ?Skoda Octavia III - 1.4TSI ELEGANCE
-
-
Jak założysz z tym napisem to pojawi się nowa wersja Octavii - Octavia Exclusicve. Są już Octavie OCP to przybędzie kolejna
Ja mam taki zestaw od tego sprzedawcy http://allegro.pl/nakladki-listwy-pr...267122591.html
Założone rok temu, jestem zadowolony.
Tylko widzę że masz O3, nie wiadomo, czy spasują bo są do O2.
Komentarz
-
-
kukon, Tu masz oryginalne:
ja mam takie od dilera w podobnej cenie.
Co do swojej funkcji, to napewno nie bedzie się rysował lakier , jak ktoś wsiada szorując nogami po progach, z doświadczenia wiem, że są bardzo przydatne. Szkoda tylko,że te oryginalne są tylko na jeden poziom progu, a nie jak na przykład było w OII, że były dwie listwy na jedne drzwi.
Komentarz
-
-
Wyglądają dość przyzwoicie (także cena - dotyczy kompletu przód + tył), poza tym maja tez nakładkę na próg bagażnika, ale nie mogę jej znaleźć na Alle. Czy ktoś ma taką stalową nakładkę na próg bagażnika - czy nie wygląda to jak w dostawczaku?O3 1,4TSI Brąz Topaz Elegance z rozsądku. Jeep Grand Cherokee WG 4,0l Limited dla przyjemności.
Komentarz
-
-
ja 2 tygodnie temu przywiozłem z Czech ze sklepu OB Autodily takie listwy:
Link do sklepu
W przeliczeniu na złotówki wyszły mnie: 220zł - to dużo i niedużo biorąc pod uwagę, że w ASO za te same wołają 380zł.
Samochodzik mam w kolorze black magic więc dzięki tym wstawkom z nierdzewki efekt jest zajeb...ty 8)
Co do listwy na tylny zderzak:
- taka jest zajefajna i polecam
listwa na zderzak 1
- taka do du..y, wchodzi na styk pod klapę, efekt taki że przy zamykaniu brzeg klapy uderza o listwę i powoduje uszkodzenia lakieru
listwa na zderzak 2
Komentarz
-
-
Fajny sklep, ciekawe ile liczą za przesyłkę?
Na listwy na progi chyba się zdecyduję z Allegro, a na tył kupie folię ochronną.
Czy ktoś już kupował do O3 pokrowce na fotele, albo ma namiar na jakiegoś dobrego wytwórcę. Mam kontakt do firmy z Ostrowca Św., proponują komplet za 250zł, ale na swojej stronie maja niezbyt ciekawe kolory materiałów.O3 1,4TSI Brąz Topaz Elegance z rozsądku. Jeep Grand Cherokee WG 4,0l Limited dla przyjemności.
Komentarz
-
-
Czy w tym sklepie w Czechach płaciłeś gotówką (koronami), czy jest możliwość zapłacenia kartą?
Daj znać
Ja próbowałem zrobić zamówienie internetowe :lol: , przysłali mi nawet fakturę :P , ale zaraz ją stornowali :twisted: .
Po przeliczeniu (z koron) wychodzi taniej niż na Superskoda.com
Wysyłkę robią tylko do Czech i na SłowacjęO3 RS 2,0 TDI DSG + Columbus+DAB+, Canton, ACC z FA, LA itd, itp.
-----------------------------------------------------
Moja eReSka
Aktualne Personal POI: teraz taniej na POIfantastic.eu
Komentarz
-
Komentarz