ruwado, to zimówki na wyjazd pewnie się nie przydały :diabelski_usmiech
Powłoka ochronna lakieru
Zwiń
X
-
Powłoka ochronna lakieru
Witam
Trochę o powłoce było mowy w temacie Nowe Kolory Lakieru, ale myślę żeby nie zaśmiecać tamtego wątku zrobiłem nowy (nie znalazłem podobnego na forum)
A więc z racji tego że już niedługo odbieram autko zastanawiam się nad powłoką ochronną. Kolega Bolo81 podał mi namiar na firmę CarSpa: http://www.wroclawcarspa.pl/ z okolic Wrocławia. Zastanawiam się nad powłoką Lack Protect 3d 4 Nano lub Gyeon prime (podali mi cenę 850 zł netto - do 24 miesięcy ochrony). Czy ktoś miał może styczność z tą firmą lub może kogoś sprawdzonego polecić z Wrocławia lub okolic?
Czy generalnie ktoś kto stosował takie powłoki może mi powiedzieć czy jest to warte swojej ceny
Z góry dzięki za odpowiedziOctavia III 1.4 TSI Elegance Biel Kombi + Amazing + Dynamic + kilka innych
Wyprodukowana 07.04.14
Odebrana 18.04.14
-
-
Też dołączam się do tematu, tzn zastanawiam się nad położeniem powłoki ceramicznej. Może ktoś z was już to robił i może podzielić się spostrzeżeniami. Jak z trwałością powłoki? I czy po kolejnych myciach powłoka wyglada tak jak po nałożeniu?
Czytałem temat HOKUS POKUS DETAILING i efekt pracy chłopaków jest niesamowity, kwestia trwałości, bo koszt ceramiki to kwota rzędu pow 1500 PLN.
Komentarz
-
-
Robilem powloke kwarcowa, kosztowalo to 1500 (faktura VAT). W tym bylo jeszcze zabezpieczenie tapicerki i plastikow. Na razie mam ja dwa miechy, poki co jest git (poza tym, ze sam sobie juz niestety porysowalem maske usuwajac ptasie odchody w glupi sposob - za tydzien dowiem sie, czy uszkodzilem sama powloke, czy tez i lakier - bedzie to pewien test tej powloki ).
Sam jestem ciekaw co do powloki ceramicznej.
Komentarz
-
-
kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM
Komentarz
-
-
Się LUKIemu palec omsknął, pewnie chodziło mu o: http://forum.octaviaclub.pl/viewforum.php?f=54
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Dareek79Zamieszczone przez greg505Dareek79, niestety nic na tych zdjeciach nie widac
Black magic
Komentarz
-
Komentarz