Zamieszczone przez piernik
Screen Mirroring - Android a Bolero w Octavii III
Zwiń
X
-
Screen Mirroring - Android a Bolero w Octavii III
Znalazłem taki filmik
W YouTube możesz cieszyć się filmami i muzyką, które lubisz, przesyłać oryginalne treści i udostępniać je swoim bliskim, znajomym i całemu światu.
Z tego, co zdążyłem się zorientować, do współdzielenia ekranu służy Allshare Cast Dongle
BRICK.pl. Отметки "Нравится": 1 295. Sklep z akcesoriami do smartfonów, tabletów, komputerów i urządzeń mobilnych. Sprawdzone produkty najlepszych marek dostępne na brick.pl
Warunkiem jest jednak by ekran ten posiadał złącze HDMI. A jak się dowiedziałem w serwisie Bolero takowego ... nie ma.
Czy ktoś wie, jak zatem oni to zrobili?
Sebastian
-
-
Zamieszczone przez Sebastian75We wrześniu ma być opcja z modułem, gdzie będzie można wgrać Automapę - system Windows Mobile.
Zatem na razie poczekam...Jeśli pomogłem - kliknij "pomógł" ! Pozdrawiam
Komentarz
-
-
Gdzie znalazłeś informacje o rozdzielczości bolero? Jest fatalna :-/ chyba będzie bryndza z tego :-/Jeśli pomogłem - kliknij "pomógł" ! Pozdrawiam
Komentarz
-
-
Mi to wygląda na jakieś navi....
No cóż, informacja, jaką dzisiaj dostałem o rozdzielczości Bolero - 400x240 - tu mam potwierdzenie
sprawia, że chyba te wszystkie adaptery można sobie "odpuścić"...
Mój S5 ma rozdzielczość 1920 x 1080 - po tym, co dzisiaj się dowiedziałem, kwestię adaptera sobie odpuszczam - szkoda kasy...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Sebastian75Mi to wygląda na jakieś navi....
No cóż, informacja, jaką dzisiaj dostałem o rozdzielczości Bolero - 400x240 - tu mam potwierdzenie
Mój S5 ma rozdzielczość 1920 x 1080 - po tym, co dzisiaj się dowiedziałem, kwestię adaptera sobie odpuszczam - szkoda kasy...Jeśli pomogłem - kliknij "pomógł" ! Pozdrawiam
Komentarz
-
-
The new basic Blues and Swing radios feature a monochrome TFT display with a resolution of 310 × 70 pixels
Bolero radio/CD and Amundsen navigation system feature a 5.8-inch touch screen with colour display at a resolution of 400 × 240 pixels
The Columbus radio navigation system leaves hardly any infotainment desire unfilled. Its 3D navigation display uses a large 8-inch touch screen with a resolution of 800 × 480 pixels
także tylko Columbus ma "dobrą" rozdzielczość
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Sebastian75@Himenek - dzięki za potwierdzenie.
No to teraz wiemy, czemu nawigacja na Amundsena tak prosto wygląda
Hm...
Waszym zdaniem rozdzielczość Bolero sprawia, że adapter nie ma sensu, co nie?
To pozwoli mi coś ocenić
Wstawiam link do wątku na briskodzie gdzie widać fotki z Amudsena:
Wg mnie nie jest źle i wygląda to w miarę ok (nie jest to Columbus ale i koszt jest dużo mniejszy). W sumie chyba najlepiej by było gdyby ktoś kto ma blisko do tego sklepu dogadał się i próbnie podłączył to do auta
[ Dodano: Sob 30 Sie, 14 20:04 ]
udało mi się znaleźć IGO na Bolero (a raczej jego odpowiedniku w VW):
W YouTube możesz cieszyć się filmami i muzyką, które lubisz, przesyłać oryginalne treści i udostępniać je swoim bliskim, znajomym i całemu światu.
wg mnie jest całkiem znośnie, dla mnie wygląda ok, a tym bardziej, że IGO nigdy nie miało szałowego wyglądu.Jeśli pomogłem - kliknij "pomógł" ! Pozdrawiam
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Sebastian75Mi to wygląda na jakieś navi....
Mój S5 ma rozdzielczość 1920 x 1080 - po tym, co dzisiaj się dowiedziałem, kwestię adaptera sobie odpuszczam - szkoda kasy...
Jeśli ktoś byłby zainteresowany współpracą przy tworzeniu projektu na Raspberry Pi - zapraszam
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez mirek515 Zobacz wpisDla zaineresowanych AA + aplikacja AAAD ewentualnie Pro KOSZT 3,5 euro i wszystko działa - aplikacje z telefonu wyświetlane na ekranie systemu multimedialnego.
Aplikacja AAAD nie jest dostępna w Sklepie Play.
Działa na Bolero? Jak zainstalować?
Komentarz
-
-
Pobierasz aplikację bezpłatnie AAAD i już... w niej są do pobrania pozostałe aplikacje do zainstalowania jeśli wersja bezpłatna to jedna na miesiąc jeśli wersja PRO to bez ograniczeń od razu wszystkie.
Jeśli chcesz wypróbować czy działa pobierz i zainstaluj AAAD.
Aby uzyskać poprawnie działającą aplikację z listy, należy kliknąć i pobrać ją z listy w AAAD. Nie pobierać aplikacji osobno, poza AAAD - wówczas nie zadziałają! Jeśli ktoś ma już wcześniej pobraną i zainstalowaną aplikację - odinstalować ją i dopiero wtedy pobierać i uruchamiać z wnętrza programu AAAD.
Opis apki po dłuższym przytrzymaniu palcem na nazwie.
Genialna aplikacja umożliwiająca uruchamianie w Android Auto innych aplikacji spoza listy dopuszczonych przez Google. Nie wymaga roota telefonu Uwaga: jeśli w t
Komentarz
-
Komentarz