Zrob komplet dla Twojego silnika
Foliowanie samochodu
Zwiń
X
-
iskierek, tu masz podobny temat - tam zapytaj
ewentualnie zapytaj tu chłopaków :
mamy rabat na hasło OCP - jeżeli chodzi o oklejanie szyb to spokojnie mogę polecić(dożywotnia gwarancja jest)
a z tego co pamiętam robią jakieś reklamowe oklejania samochodów, więc może dach Ci machną :szeroki_usmiechByła Octavia II 1.9 TDI BXE by Wally
=> Superb II FL 1.6 TDI CAYC,
=> Volkswagen Passat City 1.6 TDI
=> Volkswagen Passat Variant 2.0 TSI DSG
"Nie ma rzeczy niemożliwych... są tylko nieopłacalne..."
Komentarz
-
-
iskierek, mam bardzo dobrego magika na Połczyńskiej
jak coś puszczę namiary pwkliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM
Komentarz
-
-
LUKI, puść i do mnie PW :szeroki_usmiechByła Octavia II 1.9 TDI BXE by Wally
=> Superb II FL 1.6 TDI CAYC,
=> Volkswagen Passat City 1.6 TDI
=> Volkswagen Passat Variant 2.0 TSI DSG
"Nie ma rzeczy niemożliwych... są tylko nieopłacalne..."
Komentarz
-
-
kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM
Komentarz
-
-
misiek1680, długie i krótkie baciki miały przykręcaną podstawkę. A patrząc na płetwę O3 to wg mnie może być też przyklejona taśmą dwustronną.obecnie Mazda 6 GL 2.5 Pb AT
wcześniej O1 1.9 TDI AGR & O2 2.0 TDI BKD
Markizy tarasowe, balkonowe, koszowe, rolety wewnętrzne -> www.x-mark.pl
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez misiek1680wiecie może jak zdemontować antene pletwe bo jest to wymogiem jeżeli chce mieć dobrze oklejony dachSkoda Octavia 3 1.4TSI ELEGANCE Biel Candy + Amazing + Chrom + Dynamic + Canton + Amundsen + Sunset + PA 2.0 + Drive Setup + Pakiet Skórzany (3 ramienna kiera)
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=72190
Komentarz
-
-
Co prawda nie w skodzie, a we fiacie, ale to raczej bez znaczenia: były firmy, które nie demontowały anteny i było dobrze, ale były też takie, które nie demontowały i po jakimś czasie (dość długim) wokół powiększała się dziura w folii i widać było lakier. Ja miałem demontowaną antenę, mam folię ponad 3 lata i jest idealnie."k..., aleś pan tu bestię postawił"
Komentarz
-
-
S-3, bywasz może pod szkołą na Szadkowskiego?
[maro rs], naturalnym jest, że folia przy krawędziach z czasem zbiega się do środka. Przy czym skala zapewne zależy od jakości folii.obecnie Mazda 6 GL 2.5 Pb AT
Komentarz
-
-
S-3, pomieszkuję właśnie przy szkole i widziałem kiedyś furkę na parkingu. Jeśli dobrze kojarzę to dach panoramiczny masz?. Furka faaajnie się prezentuje w tym kolorze i z czarnymi dodatkami.
Czemu brak wlepki?obecnie Mazda 6 GL 2.5 Pb AT
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez mamaj12S-3, pomieszkuję właśnie przy szkole i widziałem kiedyś furkę na parkingu. Jeśli dobrze kojarzę to dach panoramiczny masz?. Furka faaajnie się prezentuje w tym kolorze i z czarnymi dodatkami.
Czemu brak wlepki?
Komentarz
-
-
Co myslicie na temat zabezpieczenia przedniej maski folia przed odpryskami , a przy okazji moze ciut inna wizualizacja .Mój RS jest w kolorze czarnym więc mysle nad najnowsza folia 3m carbon , co Wy na to , oklejal ktoś z Was maskę??mozecie kogos polecic ze slaska lub malopolski,pozdrChallenge
Komentarz
-
-
Na forum jest gość który oklejał nową O3 w kolorze białym, ma bezbarwną folie na masce i przednim zderzaku. Nie pamiętam nicku ale jest w showroomie. Z tego co pamietam na zderzaku ze względu na kształt zderzaka wyszło to gorzej niż na masce.
Natomiast co do samego pomysłu to popieram, tyle że z moich doświadczeniach z O3/Superbem miekszy lakier jest na zderzaku i tam zazwyczaj jest znacznie więcej odprysków niż na masce.
Komentarz
-
-
Panowie , dzieki za odpowiedz , a czy ktos z Was zna , moze polecic kogos z malopolski badz slaska kto by porządnie to okleił??Jak pisalem planuje okleic carbonem 3m sama maske , jak by nie bylo ona jest metalowa , zderzak z tworzywa i jakies rdzawki moga pojawiac sie jedynie na masce , a oto w szczegolnosci mi chodzi.Jezeli chodzi o sam lakier pod folia to niema sie czego obawiac ze zostanie jego powloka w jakis sposob naruszona??PozdrawiamChallenge
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez SpecnazPanowie , dzieki za odpowiedz , a czy ktos z Was zna , moze polecic kogos z malopolski badz slaska kto by porządnie to okleił??naruszona??Pozdrawiam
Komentarz
-
Komentarz