Octavia 3 2.0 tdi 4x4

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • jarmed
    Classic
    • 2014
    • 2

Octavia 3 2.0 tdi 4x4

hm mój mąż nie ryczy przy cebuli wogule czy zamknięte czy otwarte okno :roll:
    jarmed
  • kowal11
    Classic
    • 2012
    • 4

Octavia 3 2.0 tdi 4x4

Witam kolegów.

Mam w planie zakup octavii 3 combi z napędem 4x4 ale po zakupie chcę założyć tylny zderzak od RS z końcówkami wydechu po obydwu stronach Jak już pogrzebałem w necie to 4x4 podobno autko posiada dwa tłumiki końcowe po jednym na stronę. Niestety końcówki wydechów występują w dwóch wersjach : - na jedną rurę i na dwie rury . Może ktoś jest już szczęśliwym posiadaczem takiej ślicznotki i podpowie ile rur wychodzi z tych dwóch tłumików .

Komentarz

• lubek24
      Rider
      • 2013
      • 597
      • Octavia III (5E3)
      • CKFC 2.0 TDI CR 150 KM

W TSI są dwa wyjścia i 2 końcówki, a w TDI jedna końcówka to atrapa.
      O3 combi 1.8TSI 245Hp 4x4 DSG
      http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...258496#1258496

Komentarz

• greg505
        L&K
        • 2013
        • 1239

Re: Octavia 3 2.0 tdi 4x4

Zamieszczone przez kowal11
        Witam kolegów.

Mam w planie zakup octavii 3 combi z napędem 4x4 ale po zakupie chcę założyć tylny zderzak od RS z końcówkami wydechu po obydwu stronach Jak już pogrzebałem w necie to 4x4 podobno autko posiada dwa tłumiki końcowe po jednym na stronę. Niestety końcówki wydechów występują w dwóch wersjach : - na jedną rurę i na dwie rury . Może ktoś jest już szczęśliwym posiadaczem takiej ślicznotki i podpowie ile rur wychodzi z tych dwóch tłumików .
        1.8 4x4 ma dwa tlumiki, a z tego co widze to nawet scout 2.0tdi 184KM ma tylko jeden tlumik
        Black magic

Komentarz

• piramida
          RS
          • 2009
          • 12222
          • Superb III (3V3)

Wszystkie klekoty maja wydech jednostronny
          superb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
          http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0

poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0

Komentarz

• krzyzakp
            L&K
            • 2013
            • 1016
            • CUPA 2.0 TDI CR RS 184 KM

Potwierdzam, jako wlasciciel RS kopciucha w zderzaku wydech z obu, ale od spodu cale orurowanie i tlumik TYLKO po lewej stronie. Zreszta po paru tys km bez porzadnego mycia widac - lewy "wydech" w zderzaku przykopcony, prawy czysciutki..

Moja O3 RS

Komentarz

• kowal11
              Classic
              • 2012
              • 4

RS 2.0 widziałem i faktycznie prawa końcówka to atrapa ale gdzieś w necie wygrzebałem fotki i przy napędzie 4x4 w dieslu widać było dwa tłumiki, dlatego wrzuciłem post bo może jeździ już ktoś takim cudem i podpowie :]

Komentarz

• greg505
                L&K
                • 2013
                • 1239

Zamieszczone przez kowal11
                RS 2.0 widziałem i faktycznie prawa końcówka to atrapa ale gdzieś w necie wygrzebałem fotki i przy napędzie 4x4 w dieslu widać było dwa tłumiki, dlatego wrzuciłem post bo może jeździ już ktoś takim cudem i podpowie :]
                fake
                Black magic

Komentarz

Pracuję...