Witam! Czy ktoś montował ładowarkę bezprzewodowa. Zastanawiam się czy jeśli kupie oryginalna ładowarkę z rozbitka trzeba będzie coś przerabiać w instalacji czy wszystkie kabelki będą pasować. Mam standardowe 2 gniazda usb c?
Ładowarka bezprzewodowa
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
Oryginalna ładowarka bezprzewodowa jest za słaba jeżeli bezprzewodowo używasz AA nie nadąża ładować, Tylko po kablu jest OK.
-
Pytanie nie było o AA a o możliwość podłączenia. Sam jestem zainteresowany. Czy mógłby ktoś pomoc?
Komentarz
-
Jeżeli kupisz oryginalną to wszystko pasuje pod warunkiem że w Twoim aucie jest instalacja jeżeli jej niema to kupujesz obojętnie jaką i podłączasz do jednego z gniazd usb i działa
Komentarz
-
Mam u siebie fabrycznie zamontowaną, co prawda testuje dopiero 2 dni. Maba (tak nazwana bo czarna
) dopiero odebrana, ale moje pierwsze spostrzeżenie, kurcze jak to się grzeje. Po godzinie jazdy telefon gorący, że aż parzy. Zamawiam uchwyt po miedzy nawiewy i ładowarkę Magsafe.
Komentarz
-
posiadam też indukcję oryginalną, grzeje się i przy androidzie auto połączonym bezprzewodowo nie nadąża ładować. Używam po kablu i jest OK. Myślałem o wyjęciu tej oryginalnej i wstawieniu jakiejś lepszej w to samo miejsce.
Komentarz
-
Komentarz
Komentarz