Zamieszczone przez blackspot
Wybijcie mi lopatologicznie zakup Oktavki ;)
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez kristoja po tym napewno bym tego auta nie kupił :lol: :szeroki_usmiech
ja kupiłem, bo nie miałem kasy na coś normalnego, w ogóle nawet białą mam ->widać że leciałem po kosztach, po prostu największy bagażnik za najmniejsze pieniądze, absolutnie nic wiecej :!:
[ Dodano: Sro 03 Wrz, 08 21:24 ]
nawet wkręciłem paru znajomych w te cholerne skody, żeby nie być sam, ale już dość, nie moge byc taki podły a znajomi... odwrócili się ode mnie, dlatego tak siedze na tym forum :roll:saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
W zeszłym roku jak nabyłem moje nowe auto to dość leciwy co prawda wiekiem sąsiad zapytał mnie ile kosztuje taki samochów? I nie czekając na moją odpowiedź (i tak w trosce o jego serce bym my jej nie udzielił) sam sobie odpwiedział. "Pewnie z 40k to trzeba zapłacić".
Taką wartoś ma ta marka wśród naszego społeczeństwa. My chyba wszyscy jesteśmy ostro stuknięci (przepraszam jeśli kogoś uraziłem), żeby płacić ceny jakie żada od nas SAP za taki szajs zmontowany z odpadków!Powered by Rogalotti + DSG
Komentarz
-
-
oculus, Jak biezesz nowa, to masz umowe przed sprzedazna. A w niej powinien byc zapis - ja tak mialem, ze jak nie odbiore auta to oni wezma i sprzedadza to auto komu innemu i dopiero jak sprzedadza to dostane zaliczke w kwocie w jakiej zaplacilem. Z zapisu wynikalo, ze moge dostac zaliczke na 2 dzien, jak odrazu sprzedadza, albo po 6 miesiacach nawet jak nie sprzedadza. Czyli jak masz taki zapis, to najgorzej to bedziesz czekal na zwrot zaliczki pol roku. A jak nie zwymyslales auta (kolor, automat, jakas duza benzyna, albo navi itp) co zmniejszaloby atrakcyjnosc auta pod katem wizualnym lub kwotowym, to sprzeda sie w tydzien, dwa. Sprawdz czy masz taki zapis. :roll: Jak masz ze zaliczka przepada, to klops.Była O1 jest F2.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez szkodasą produkowane z części, które jakościowo niezakwalifikowały się do montażu w VW (po prostu z odpadów są produkowane)
Volkswagen -> z tego co się nie nadaje klecą Seaty -> powyginene i niepasujące do siebie częsci po Seatach idą do Skody
Przy taśmie w Skoda pracują tylko osiłki co mają siłę te powyginane i pozanormatywne gabarytowo częsci spasować i młotkiem sklepać.
Komentarz
-
-
hehe,
Komentarze normalnie mnie wykrecily ;]
dzieki chlopaki
Dzisiaj bylem u siebie na wiosce w skodzince i mniej wiecej cos takiego mi zaproponowal:
skoda mint, czarna
silnik; poczciwy klekot
aa i jeszcze radio bylo w cenniku, to za 1600 [ale jego cena jest jak dla mnie mocno dyskusyjna, no ale zona sie upiera]
plus do tego: alarm, dywaniki, skorzana kierownica i wykladzina bagaznika
\za wszystko diler chce 61400
do tego gada, ze jeszcze cos mozna ponegocjowac [ale to juz przy podpisaniu umowy]
Co wy na to, jak cena. ile realnie moge jeszcze urwac z ceny, albo co wynegocjowac z dodatkow?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez gebekmentorek, chcesz auto bezawaryjne...bierz Civica 4d 140KM benzyna
pozdrawiam
JAK DBASZ TAK MASZ !!!
nie ma samochodów bezawaryjnych, we wszystkich trzeba od czasu do czasu coś wymienić jak się jeździ po polskich "autostradach"
Komentarz
-
-
Panowie, to chyba najlepszy watek na forum od dluzszego czasu ... moze go podwiesic ?
Stres w robocie a jak czytam to odrazu mi sie geba smieje.
A .. dodam od siebie, mentorek, nie kupuj tego szajsu! Mam jasna tapicerke i po roku juz sie przybrudzila - skandal, za takie pieniadze ?! Tragedia! No i ta czarna perla to wogole syf - strasznie sie kurzy.
Komentarz
-
Komentarz