ani to dupowóz ani cipkowóz ani dziewkowóz- nie wiedzieć czemu panny szerokim łukiem omijają skody - tak już jest, niczego na skodę nie wyrwiesz - lepiej kup BMW
a propos jak kupisz już tą skodę to nie zapomnij zapytać o gratisy (melonik, kapelusz, kaszkiet - co wyboru)
Ja tez strasznie zaluje, ze musze jezdzic tym pseudo VW tylko, ze ja naszczescie niemusialem na niego kasy wydac bo poprostu ojciec kupil sobie nowe auto :twisted:
I teraz jak tu niepowiedziec: To mnie starzy urzadzili :twisted: :diabelski_usmiech
Te padajace przeplywomierze, akumulatory do wymiany co 3-4lata, skrzypiace tylne drzwi na zawiasach i no tylko 90KM pod maska i jedna poducha w aucie z 2000r. :szeroki_usmiech To nawet moj kumpel w Nubirze 98r. ma wiecej :twisted:
A chyba najgorsze jest to, ze na Octavie jest ciezko wyrwac jakas laske :P
Bierz Honde albo inne japonskie, plastikowe wozidlo. Przynajmiej dostaniesz karte, a nie klucz i jak bedziesz wchodzil do auta za kazdym razem poczujesz sie jakbys wyciagal kase z bankomatu
No i wogole jak kupisz Skode to musisz jeszcze dokupic kapelusz a to doatkowe koszta :idea:
wyrywanie dup niestety urwalo mi sie kiedys jak sie ozenilem [to chyba jednak nie bylo az tak dawno temu, ale niektorzy z was wiedza jak zony sprawnie piora mozgi ]
Kaszkiet mam, sam w takim chodze. Kapelusz keidys probowalem, ale srednio sie w nim widzialem, wiec lezy na polce i czeka na lepsze czasy :P
oculus, Etam, nie odbieraj, bierz zaliczke i kup cos normalnego :szeroki_usmiech Jak kupicie z kolega Mentorkiem, to dostaniecie rabat, bo u Fiata zakup dwóch aut na raz, to juz flota i jest rabat dodatkowy 15%
MisiekWAW, to nas załamałeś... a my myśleliśmy że jeździmy czeskim szajsem..a tu jeszcze gorzej bo z chiny... gdzie składają samochody za czapke ryżu... to gdzie tu się spodziewać jakości... Olaboga jacy my teraz biedni i sfrustrowani... :diabelski_usmiech
Komentarz