9-3 SportKombi, 1.9 TTiD 180 KM / 400 Nm :lol:
nie wiem o co chodzi z tym samochodem, że tak nie jedzie :shock: :lol:
A ja w te ślizgawicę objechałem :wink: kierownika 9-5 2.0T który się czaił z wyprzedzaniem kierownika Audi Q7 , czasem mniej koników znaczy lepiej :diabelski_usmiech dodatkowo ta sierota z Q7 obtrąbiła mnie i mrugała światełkami ale wątpię żeby to był ktoś z nasz więc przyjąłem że mu było nie w smak że ktoś go wyprzedził.
passata b5 skilowałem a było to tak że najpierw mnie wyprzedził i popędził jednak czerwone go złapało. Dojechałem do niego, obczaił moje auto i na zielone ruszył dynamicznie zerkając co ja będę robił ja również ruszyłem dynamicznie ale że na 1 i 2 koła troche mieliły więc nie przesadzałem z gazem, rozpędziliśmy się mniej więcej do 100 jadąc równo po czym zrobiło się prosto przed nami, pusto i będąc już na 4 biegu wcisnąłem do deski :] Passat nagle mimo podniesionego przodu i deptającego kierownika został z tyłu :]
Po jakimś czasie odpuściłem i jak mnie dogonił to zaświecił awaryjnymi, odmrugałem i każdy pojechał w swoją stronę
Silnik miał 1,8 20V 125 KM lub 1,9 TDI 110 KM na oko bo mniejszy by sie tak nie zbierał a większy szedł by lepiej
Skoda Octavia I 1.8T 20V 209 KM & 329 Nm 2007r by TuneUp Gdańsk
Dzisiaj jadąc sobie rano, ustałem obok nowszej E klasy (ale nie najnowszej) młody łepek siedział, ruszyłem szybko, ale gościu mnie zjadł jak chciał, na szczęście obok musiałem do bankomatu skoczyć to po porażce szybko się ulotniłem. Po powrocie z bankomatu znowu światła i obok podjechał Passat B6, zielone i rura jedynka i dwójka równiutko, zapinając trójkę spojrzałem się w lewo i widzę jak pasażerka-młoda dziewuszka się na mnie patrzy, uśmiechnąłem się i wyjechałem na 3/4 długości auta przed niego, na następnych światłach skręcałem w drugą stronę i nie widziałem jaki silnik, ale obstawiam 1.9
Usługi tokarskie, frezarskie
Zabezpieczenia na zbiorniki paliwa do samochodów ciężarowych.
Nie mam pojęcia , niby coś było dłubane, tak gościu od którego kupowaliśmy mówił, ale wątpię w to, nie wydaje mi się, aby to jeździło jak coś około 130KM.
Usługi tokarskie, frezarskie
Zabezpieczenia na zbiorniki paliwa do samochodów ciężarowych.
W sumie pierwszy raz zajżałem do tego tematu, no i mogę jedynie dodać, że jak tylko spadnie trochę śniegu a szczególnie jak w chwili obecnej gdy pługi nie nadążają z odśnieżaniem to bez przerwy wszystkich wyprzedzam, że aż to się staje nudne :lol: . No chyba, że trafi się Audi Quattro to się szanse zrównują.
Komentarz