jeździłem Fabią II RS 1,4 TSI 180 KM i ona po prostu przy 180 dostaje laga i już nie jedzie, śmiem się z Tobą nie zgodzić bo moja była octavia mk1 by ją wyłomotała
Czytając ten wątek to chyba nie ma auta, którego by twoja mk1 nie wyłomotała :diabelski_usmiech
o to to :lol:
nie przesadzajcie Coke nieraz przyznal sie do porazki, to na Miska nie ma mocnych.
jeździłem Fabią II RS 1,4 TSI 180 KM i ona po prostu przy 180 dostaje laga i już nie jedzie, śmiem się z Tobą nie zgodzić bo moja była octavia mk1 by ją wyłomotała
Czytając ten wątek to chyba nie ma auta, którego by twoja mk1 nie wyłomotała :diabelski_usmiech
:diabelski_usmiech
S3 SL 2.0 TSI DSG 4x4 [355KM@461Nm] 2018-... link
Alfa Romeo Stelvio AT8 Q4 [280KM@470Nm] 2018-... link
-------------------------------------------------------------------------
O3 RS 2.0 TSI DSG [313KM@439Nm] 2016-2018 link
O2 1.8 TSI DSG [237KM@345Nm] 2009-2014
O1 1.9 TDI [207KM@389Nm] 2004-2010
tak wlasnie myslalem, tylko chcialem sie upewnic ze kpisz sobie znowu.
zadnych przykladow mi nie musisz podawac bo doskonale o tym wiem...wiec co, Coke tez ma wyliczac wypowiedzi gdzie opisywal przegrane....
a tekst "objedz mnie...." jest smieszny zwlaszcza do kogos kto jezdzi fabryczna skoda.
zadnych przykladow mi nie musisz podawac bo doskonale o tym wiem...wiec co, Coke tez ma wyliczac wypowiedzi gdzie opisywal przegrane....
a tekst "objedz mnie...." jest smieszny zwlaszcza do kogos kto jezdzi fabryczna skoda.
Ty naprawdę nie widzisz różnicy w formie wypowiedzi Miśka i Coke ? :shock:
S3 SL 2.0 TSI DSG 4x4 [355KM@461Nm] 2018-... link
Alfa Romeo Stelvio AT8 Q4 [280KM@470Nm] 2018-... link
-------------------------------------------------------------------------
O3 RS 2.0 TSI DSG [313KM@439Nm] 2016-2018 link
O2 1.8 TSI DSG [237KM@345Nm] 2009-2014
O1 1.9 TDI [207KM@389Nm] 2004-2010
Wypowiedzi w tym temacie zawsze bierze się z przymrużeniem oka i na luzie.
W Polsce nie ma kryzysu.
Kryzys jest w państwach, w których kiedyś był dobrobyt.
Ty naprawdę nie widzisz różnicy w formie wypowiedzi Miśka i Coke ? :shock:
ale co ja Ci złego zrobiłem? po prostu jeździłem RSem i wiem że moja idzie lepiej, niewiem jak na starcie ale przy wyższej prędkości dał bym radę.
I nie raz pisałem że nie dałem rady jakiejś furze na zlocie np zdrowemu VR6 czy Peugeot 406 V6 kumpla. A to że na ogół podjeżdżają do mnie samochody które przegrywają, następnie ja to tu opiszę to nie moja wina :roll: Jestem realistą, jak by mi podjechał nowy RS combi to mimo iż waży więcej i ma parę Nm mniej niż u mnie to niesądze żebym podołał chociażby z uwagi na słabe warunki trakcyjne.
Podobnie jak Misiek wyżej zauważył wydaje mi się że masz jakiś uraz osobisty do mnie _tm_ i się teraz czepiasz. Nie przystoi to moderatorowi....
Skoda Octavia I 1.8T 20V 209 KM & 329 Nm 2007r by TuneUp Gdańsk
dajcie na looz albo na wsteczny Panowie.
Może zrobimy racing na wstecznych dla funu :wink:
I się okaże że SDI Coke'a "wysmyra" nasze fury :twisted:
Nie bierzcie tego do siebie....chcę już rozłądować napięcie
Naszym zadaniem jest killowanie dresów w bmw, mercedesach i dziadków przy hajsie którzy mająć Q7 w dizlu myślą, że wszystkich wyprzedzą...a nie wojna między nami :P
wczoraj trafił mi sie peugeot partner 1,9 D 69 KM od 20 z rollki do 100 km/h równiutko :] po wyścigu kierownik popatrzył w moją stronę uśmiechnięty, ja mu pokazałem kciuk do góryi się rozjechaliśmy każdy w swoją stronę
Skoda Octavia I 1.8T 20V 209 KM & 329 Nm 2007r by TuneUp Gdańsk
Dzisiaj starcik ze świateł z x3( dieselek) i zdziwienie kolegi w bmw do tego stopnia,że na cb zaczął podpytywać co jest pod maską mojego autka. Myślał że Octavia to buła z masłem a został z tyłu :szeroki_usmiech
A ja ostatnio podczepiłem się pod MB 280 CDI i powiem wam, że nie mógł mi uciec i szliśmy równo. Sparing miał miejsce w czasie drogi z Wawy do Gryfic. Wydaję mi się jednak, że był to automat, bo w czasie wyprzedzania zbierał się trochę wolniej od mojej.
Co do spekulacji, to facet na pewno szedł pełnym ogniem i był to jeden z tych dla których wysepki , dwie ciągłe linie czy wyprzedzanie na trzeciego no nic nadzwyczajnego. W międzyczasie do peletonu dołączył jeszcze Pasek B5FL TDI (130KM), ale zostawał z tyłu. Dochodził nas gdy utrzymywaliśmy stałą prędkość ok 150 - 160km/h.
W Polsce nie ma kryzysu.
Kryzys jest w państwach, w których kiedyś był dobrobyt.
Ja mialem ostatnio sparing z bmw 3, 320D niestety, nie wiem czy to byl ten 136 czy 150 KM, ale jedno co mnie zdziwilo ze szlismy caly czas praktycznie rowno, po 2 osoby w aucie, z rolki moze minimalnie go doganialem ale na prawde minimalnie, dziwilo mnie to ze sam puszczal baki, szkoda ze nie udalo mi sie z chlopakami pogadac
ja ostatnio objechałem z rolki moim małym czerwonym padłęm audi a6 kombi 3.0tdi myślałem ze gość zaraz wepchnie pedał do silnika a itak poległ oraz z rolki wczoraj na autostradzie opla tigre młody koleś ale jak został z tyłu to jakiś dziwny sie zrobił :diabelski_usmiech
Komentarz