Silnik sam w sobie nie jest zły, podobny do nieśmiertelnego prawie 1.9 TDI.
Zastanawiałem się czy nie ma racjonalnych argumentów za 1.8T?
Może wymiary komory silnikowej? Może jednak niższa cena?
Przecież w Octavii Tour też ciągle jest 1.8T. Tym razem nie narzekam pisałem z ciekawości.
mi się BAAARDZO nie podoba, ten przód kojarzy mi się ze starymi oplami, np, record innymi słowy totalna kupa. kupić i przerobić na audi wystarczy zmienić reflektory maskę i zderzak i wsio
dzisiaj widziałem w centralnym magazynie seata w Piastowie Audi Q7 (takim jakim śmiga małysz) , ale ze znaczkiem seata.... toćka w toćke taki sam , tylko inne znaczki
dzisiaj widziałem w centralnym magazynie seata w Piastowie Audi Q7 (takim jakim śmiga małysz) , ale ze znaczkiem seata.... toćka w toćke taki sam , tylko inne znaczki
ZTCW ktoś z autobarcelony (chyba właściciel) śmiga takim Audi.
Mi się ten Seacik baaaardzo podoba Jest to pierwszy od paru lat ładny Seat Nareszcie po paskudnych i identycznych Altei, Toledo III ( no to juz była poczwarka na kolach jakich mało - chyba Thalia byla nawet ładniejsza) i Leonie II seat poszdł po rozum do głowy i zrozumiał, że oferowanie aut w róznych klasach, które różnią się od siebie tylko tylnią cześcią nadwozia to prosta droga do samounicestwienia i zniechęcenia do siebie klientów (zresztą po wprowadzeniu tej identycznej trójcy na rynek od razy powiedzialem, że Seat dużo na tym straci i szybko powróci do normalności). Było dla mnie ogromnym zaskoczeniem, że po pięknym i swietnie sprzedającym się, Toledo II Seat dopuścił sie takiej profanacji na tym modelu wypuszczajac paskudnego Toledo III . Ale jak widac na przykładzie Exeo chyba ktos w zarządze VAG dostrzegł ten błąd
A kiedy 1.6 TDI?? Chyba rynek czeka na to, a oni dalej brna w duze pojemnosci i male moce, gdzie bedzie to dalej palic jak smok. G6, OII, LII te auta czekaja na 1.6TDI, bo 1.4TSI juz jest
Komentarz