xenonki oczywiście są w planie... niestety niemiałem możliwości zamówienia ani spryskiwaczy reflektorów ani wogóle wyboru czegokolwiek Dlatego trzeba będzie troszkę pokombinować :P xenonki napnewo będą - może nie szybciej jak car audio (bo w tym momencie to ono nie gra tylko pierdzi :/ ) ale napewno kiedyś - szczególnie że jest już soczewka więc nie będzie oślepiało
DGW nasz miszczu!
Zwiń
X
-
DGW nasz miszczu!
kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEMTagi: Brak
-
-
DGW nasz miszczu!
sam się pewnie nie pochwali, więc zrobie to za niego, Grzesiek zdobył tytuł vice mistrza Polski w klasie diesel w zawodach organizowanych przez WST :!:
Grzesiek, moje naprawdę najszczersze gratulacje, strasznie żałuję, że nie mogłem być na żadnych zawodach z tej serii :?
czekamy na dalsze sukcesy w przyszłym sezonie :!:
fajnie, że Twoja ciężka harówa przyniosła wreszcie jakiś wymierny efekt, a satysfakcja na pewno ogromna
najlepszego :!:
(Grzesiek szuka sponsorów :idea: )saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
-
-
Re: DGW nasz miszczu!
Zamieszczone przez szkodatytuł vice mistrza Polski
zeby zawody mialy range mistrzostw kraju musi byc pare warunkow, ktorych jeszcze chlopaki z wst nie spelniaja. nie zmienia to faktu, ze octa jezdzi ladnie i gratulacje sie naleza
pozdr
Komentarz
-
-
gratulacjeTorque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
http://www.disi-tune.pl
Była Mazda 3 MPS Powered by SSG & DISI-tune
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
Gratulacje Grzechu!Martino
125 KM /272 Nm - to już było....
teraz jest duży "+"
dgw.esite.pl
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=38246
-----------------------------------------------
PerfectService by DobryGrześWawa
Komentarz
-
-
Gratulacje) To jest naprawde cos)Bylo 90Km jest 140 i 310Nm Krecimy wiecej)
O zdrowko Szkodnika pomaga dbac Dr Zoltar)
http://soft-car.pl/
Komentarz
-
-
Dzięki wszystkim za uznanie, postaram się godnie reprezentować OCP w przyszłym sezonie.
Czas ET macie u mnie w podpisie.
Na 13-te liczyłem podczas ostatniego startu ale niestety. Pogoda nie sprzyjała a do tego awaria sprzętu. Na poprzednim sofcie wykręciłem 14.023 z małą dawką gazu. Problemem były obroty na które spadał motor po zmianie biegu z 2 na 3. Teraz jak można zobaczyć na wykresie moc idzie niemal płasko od m.w. 3700obr./min do ponad 5000. Jeśli wszystko poszło by ok, 13-tka byłaby 1000%
Na tych nastawach już auta nie sprawdzę ponieważ na przyszły sezon będzie przygotowany motor jeszcze mocniej.
Zamieszczone przez KruPinA czemu bez zimówek na tyle
Tu macie wyniki klasyfikacji generalnej
Oczywiście na przyszły sezon zapraszam wszystkich
nie tylko do kibicowania ale do startów
PSSzkodamusiałeś mnie wydać :wink:
Pafspodziewałem się że nie dojedziecie ze wzgledu na pogodę. Jak byś Szkraba wziął ze sobą to by tylko się pewnie przeziębiłNFPNorth-West
2.0TDI-ET=12.660s,>367KM/567Nm
WARSZTAT www.dsize.pl
->CENNIK warsztat 01.01.11 <-plik do pobrania tel. 790226060
spieszmy się kochać ludzi... 30.05.09 J.W. [i]
Komentarz
-
Komentarz