jak wyjezdzalem przed koncem eliminacji to Sesik byl bliski zejscia ponizej 15 a DGW mial 13.22
co bylo pozniej to nie wiem
taka tam octavka kombi 1.8T 250 km.. byla... Corsa B V6 225 km.. jest... ale jeszcze wciąż w fazie ogarniania - teraz w fazie generalnego remontu..
sponsored by HydroTransfer hydrografika Warszawa www.hydrotransfer.pl
jak wyjezdzalem przed koncem eliminacji to Sesik byl bliski zejscia ponizej 15 a DGW mial 13.22
co bylo pozniej to nie wiem
Najlepiej mi się udało 14:761 :szeroki_usmiech
to chyba ten mlodzian co byl z Wami siedzial wtedy za kiera
taka tam octavka kombi 1.8T 250 km.. byla... Corsa B V6 225 km.. jest... ale jeszcze wciąż w fazie ogarniania - teraz w fazie generalnego remontu..
sponsored by HydroTransfer hydrografika Warszawa www.hydrotransfer.pl
Niebieska zapieprzała jakby dostała podwójną dawkę nitro :lol:
Jak przyjdą tłoki będziemy ją stroić na ile się da bo zapasu jest jeszcze sporo.
Tłoki niestety może będą w sierpniu więc jeśli wszystko dobrze pójdzie, 12-tka będzie na 100% i to nie taka najwyższa :diabelski_usmiech
Warto było poświęcić kilka dni na obliczenia i naukę skrzyni 6-biegowej bo przy sporo słabszym motorze z połową zbiornika paliwa i nie tak do końca wybebeszonym wnętrzem, w tą niedzielę wykręciłem praktycznie taki sam czas jak w zeszłym sezonie miałem najlepszy
Sesik jeszcze raz gratulację 14-ki
i oczywiście podziękowania dla przedstawiciela DGW Racing Team, Bartka za doping
NFPNorth-West
2.0TDI-ET=12.660s,>367KM/567Nm WARSZTAT www.dsize.pl ->CENNIK warsztat 01.01.11<-plik do pobrania tel. 790226060 spieszmy się kochać ludzi... 30.05.09 J.W. [i]
Grzesiu gratulacje, oraz czekam na 12.XX, swoim białym A3 zrobiłem to o czym marzyłem czyli złamałem granicę 14.00 (best et 13.71).
Pozdrawiam i do zobaczenia na zawodach
ET 13.716 dieslem<= SPRZEDAM!!! & Mitsubishi Lancer Evolution X - Stage 3 www.kif.plwww.forum.kif.pl Oficjalny Portal i Forum dyskusyjne Magazynu KiF - Kulturystyka i Fitness od 1997 roku na rynku
Grzesiu gratulacje, oraz czekam na 12.XX, swoim białym A3 zrobiłem to o czym marzyłem czyli złamałem granicę 14.00 (best et 13.71).
Pozdrawiam i do zobaczenia na zawodach
Dzięki i również gratulacje
Co zrobiłeś jeśli można wiedzieć bo ponad 0.3s. to dosyć sporo?
Czyżby małżonka z racji niższej wagi zasiadła za kółkiem :wink:
Pozdrawiam i do zobaczenia w Pruszczu Gd.
NFPNorth-West
2.0TDI-ET=12.660s,>367KM/567Nm WARSZTAT www.dsize.pl ->CENNIK warsztat 01.01.11<-plik do pobrania tel. 790226060 spieszmy się kochać ludzi... 30.05.09 J.W. [i]
jakim Pruszczu ? słyszałem, że tego dnia z dziećmi zostajesz w domu :szeroki_usmiech :szeroki_usmiech
to nie wiesz, że ten człowiek w życiu słowa prawdy nie powiedział :?:
w ogóle to przecież nie on się ściga tylko Justyna się przebiera a on w tym czasie z dzieciarnią siedzi, oszust.
saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
to nie wiesz, że ten człowiek w życiu słowa prawdy nie powiedział :?:
w ogóle to przecież nie on się ściga tylko Justyna się przebiera a on w tym czasie z dzieciarnią siedzi, oszust.
i DGW RACING TEAM zmienia nazwę na DGW DJW RACING TEAM :diabelski_usmiech :diabelski_usmiech :diabelski_usmiech :diabelski_usmiech
Martino
125 KM /272 Nm - to już było....
teraz jest duży "+" dgw.esite.pl
Komentarz