Panowie poczekajcie, to jeszcze nie koniec. Czekam tylko aż wyprodukują mi tłoki i będzie jeszcze fajniej :diabelski_usmiech
Po obejrzeniu tego filmiku też byłem w lekkim szoku bo kojarzę starcie ale nie myślałem że tak to wyglądało
szkoda, to co wrzuciłeś to z tamtego sezonu i dlatego się mi trochę zapaliła prawa opona :wink: Teraz ze szperą dym leci z obydwu kół :lol:
Gwoli info to po ostatnich zawodach wręczono mi dzbanek za 2 miejsce :evil: . Niestety było jak było. Czasy zostały wzięte z przejazdów kwalifikacyjnych gdzie miałem małą awarię, potem niestety zaczął padać deszcz. Także finałów ani półfinałów nie było i wiele osób czuje pewien (lekko mówiąc) niedosyt ale w najbliższą sobotę kolejny event :twisted:
Pozdro i zapraszamy do Olsztyna
NFPNorth-West
2.0TDI-ET=12.660s,>367KM/567Nm WARSZTAT www.dsize.pl ->CENNIK warsztat 01.01.11<-plik do pobrania tel. 790226060 spieszmy się kochać ludzi... 30.05.09 J.W. [i]
teraz dopiero oglądłem filmik :shock: niezła masakra z beemki została :!: takiego grzeisa na swiatłach spotkac to nie jedna bryka za pół miliona by sie zdziwiła :diabelski_usmiech
ja tylko żałuję, że zapodał te pługi śnieżne, bo cichociemność tego auta była powalająca wcześniej
tak jak pisałem w "obtrąbionych" - wczoraj spotkaliśmy się na trasie i ciekaw jestem czy ryczący civic, który podążał za DGW, wiedział na co się porywa :szeroki_usmiech
pewnie się zorientował jak obaj z G daliśmy ognia i niebieska zniknęła mi na horyzoncie :lol:
saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz