Zamieszczone przez bernardo
DGW nasz miszczu!
Zwiń
X
-
-
Dziękuje wszystkim za gratulacje i oczywiście za doping przez cały sezon.
Niedawno wróciliśmy tak że jestem trochę wypompowany więc dużo raczej pisał nie będę.
Przez ten weekend ubyło mi przynajmniej kilka lat a jutro zobaczę ile siwych włosów wyrosło. Dzięki naszym "kochanym" drogowcom miałem spotkanie ze sporym kawałem betonu. Nie chcąc wjechać w auto jadące przede mną ratowałem się ucieczką w w bok. Niestety po tym zdarzeniu felga obdarta opona wydarta i geometria poszła w piz.u. Kierownica krzywo i ostre ściąganie w lewo. Jutro będę patrzył co jest do wymiany ale biorąc pod uwagę - że w piątek między 13 a 16 wymienione zostały drążki kier. z końcówkami, sworznie, chwilę wcześniej silentbloki, o 17.00 była robiona pełna geometria a o około 23 całą tą robotę można było sobie w buty wsadzić - to nerwy moje ucierpiały :hacker
W sobotę nic nie dało się zrobić poza ustawieniem zbieżności na oko tak żeby auto w mirę prosto jechało.
Dodatkowo pół soboty walczyłem żeby instalacja wtrysku wody zaczęła działać i już nawet myślałem że jest ok ale niestety. Na zawodach nie działało to w ogóle. Super amerykański produkt :x
Jednak były też miłe sytuacje jak np. przyjazd mojego Racing Team-u , doping lokalnego oddziału OCP (miło było poznać bo chyba wcześniej nie mieliśmy okazji)
Sesika zejście z pełnym środkiem poniżej 15s
no i oczywiście wygrana z tym że to akurat "smakowało" podwójnie. Niektórzy pamiętają jak kiedyś w Ułężu w finale podczas ostrego deszczu przegrałem w finale z bmw 335d o jakiej 0.007sek > tym razem beemka zebrała ostre baty bo różnica w czasie było 0.6-0.7 sek.
12-tki niestety nie było ze względu na to badziewie z ameryki. Najlepiej co udało się wykręcić to 13.3xx tylko z nx a w finale na mokrym torze 13.6xx
meridomaniak, mojego e-maila masz w podpisie [email protected]
Jeszcze raz dziękuję i do następnego sezonu :diabelski_usmiechNFPNorth-West
2.0TDI-ET=12.660s,>367KM/567Nm
WARSZTAT www.dsize.pl
->CENNIK warsztat 01.01.11 <-plik do pobrania tel. 790226060
spieszmy się kochać ludzi... 30.05.09 J.W. [i]
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez meridomaniaknissan cherry FWD
[ Dodano: Pon 27 Wrz, 10 07:29 ]
Zamieszczone przez dobrygrzeswawaW sobotę nic nie dało się zrobićsaport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
DGW! Gratulacje wielkie!
Sesik! Trochę pech..... Ale ważne, że ze środkiem poniżej 15-tki!
Lada dzień umieścimy filmik z zawodów!
Ale warto było patrzeć na to z bliska!
i widzieć minę pana z BMW :diabelski_usmiech :diabelski_usmiech
Już czekamy na następny sezonMartino
125 KM /272 Nm - to już było....
teraz jest duży "+"
dgw.esite.pl
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=38246
-----------------------------------------------
PerfectService by DobryGrześWawa
Komentarz
-
-
dobrygrzeswawa, gratulacje wyjęcia klasy i myślę ze widzimy się na następny sezonchip-tuning edc-15/16/17 1,8Turbo - www.brk-tuning.pl
Hamownia obciążeniowa - Inowrocław
one quoter mile - 13,3 tdikiem.
promocja 1,9/2,0 tdi sprawdź na www.brk-tuning.pl
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez meridomaniakPurchawa, ten ulep to 915 konny nissan cherry FWD
Grzes, glowa do gory! Bycie Mistrzem nie jest latwe! :szeroki_usmiech
Zamieszczone przez dobrygrzeswawaJeszcze raz dziękuję i do następnego sezonu
A moze ze stanow przytargac jakiegos Cummisa... :szeroki_usmiech"...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
Amnezja to łatwo gdzieś tak swoją chwałę na przód nieść"
STOP ECO-TERRORISM!
Komentarz
-
-
Gratki raz jeszcze Grzesiu :szeroki_usmiech
Na przyszły sezon życzę coraz to lepszych wyników 12 ma być i to powtarzalna :diabelski_usmiechBest ET = 13.666
Skrome 2.0 tdi ~280KM/500Nm
PerfectService by DGW
http://allegro.pl/listing/user/listi...?us_id=1233872
http://tablica.pl/oferty/uzytkownik/1oson/
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez szkodawięc po cholerę mu podpórka?! :lol:
Zamieszczone przez rumiankodobrygrzeswawa, gratulacje wyjęcia klasy i myślę ze widzimy się na następny sezon
Mihau, podejrzewam że z tą kiełbasą mogło być coś nie tak bo ja po około godzinie od spożycia musiałem na porcelanę
Zamieszczone przez PurchawaKurde, jakby tak moje graty co zostaly z rozbitej wsadzic do jakiejs lekkiej buty, to moze by zrobic Ci jakas konkurencje? :szeroki_usmiech
A moze ze stanow przytargac jakiegos Cummisa... :szeroki_usmiech
a jakbyś zza oceanu chciał przyciągnąć jakieś maleństwo to trzeba by się zastanowić nad klasami pojemnościowymi w dieslu :wink: :lol:
Zamieszczone przez sesikGratki raz jeszcze Grzesiu :szeroki_usmiech
Na przyszły sezon życzę coraz to lepszych wyników 12 ma być i to powtarzalna :diabelski_usmiech
12 będą tak jak piszesz, sam wiesz jakby wszystko teraz zadziałało to w eliminacjach byłoby jakieś 12.8. Muszę obejrzeć te 2 filmiki z finałów bo tam trochę wody poszło :wink: :diabelski_usmiech
Sesik nie chcę Cię dołować ale nie wiem czy widziałeś wyniki...? Corrado było lepsze o 0.006s :shock:NFPNorth-West
WARSZTAT www.dsize.pl
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez dobrygrzeswawarumianko napisał/a:
dobrygrzeswawa, gratulacje wyjęcia klasy i myślę ze widzimy się na następny sezon
dzięki ale myślałem że jeszcze w tym sezonie zobaczę na torze Twoje auto we wstecznym lusterku W Zegrzu Pomorskim i teraz w Lublinie na koniec było trochę mokro więc pewnie dlatego Cię nie byłochip-tuning edc-15/16/17 1,8Turbo - www.brk-tuning.pl
Hamownia obciążeniowa - Inowrocław
one quoter mile - 13,3 tdikiem.
promocja 1,9/2,0 tdi sprawdź na www.brk-tuning.pl
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez rumiankoZamieszczone przez dobrygrzeswawarumianko napisał/a:
dobrygrzeswawa, gratulacje wyjęcia klasy i myślę ze widzimy się na następny sezon
dzięki ale myślałem że jeszcze w tym sezonie zobaczę na torze Twoje auto we wstecznym lusterku W Zegrzu Pomorskim i teraz w Lublinie na koniec było trochę mokro więc pewnie dlatego Cię nie było
Zamieszczone przez dobrygrzeswawaSesik nie chcę Cię dołować ale nie wiem czy widziałeś wyniki...? Corrado było lepsze o 0.006s :shock:
Ale jeśli moje obliczenia są poprawne to w generalce powinno być super :szeroki_usmiechBest ET = 13.666
Skrome 2.0 tdi ~280KM/500Nm
PerfectService by DGW
http://allegro.pl/listing/user/listi...?us_id=1233872
http://tablica.pl/oferty/uzytkownik/1oson/
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez dobrygrzeswawaSesik nie chcę Cię dołować ale nie wiem czy widziałeś wyniki...? Corrado było lepsze o 0.006s :shock:
Sesik Jak to dobrze, że te plecaki wyjąłeś...... Bo inaczej chyba bym sobie nie darował :twisted:Martino
125 KM /272 Nm - to już było....
teraz jest duży "+"
dgw.esite.pl
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=38246
-----------------------------------------------
PerfectService by DobryGrześWawa
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez rumiankotrochę mieliśmy problemów ale dobrze ze już wiemy jak złapać 12s (g-tech skalibrowany na race america pokazał dużo niżej niż 12,99
Zamieszczone przez rumiankoale wiem do czego pijesz, uwierz mi w przuszczu dosłownie szedłem bokiem przy 170KM/h i nie chciałem na 100% jechać finałów, nie chciałbyś być w takiej sytuacji.
spoko luz, zobaczymy co pokaże przyszły sezon :szeroki_usmiechNFPNorth-West
WARSZTAT www.dsize.pl
Komentarz
-
Komentarz