paysker, http://www.allegro.pl/item845127346_..._f_vat_22.html w tej aukcji
Skradziono skode octavie
Zwiń
X
-
Skradziono skode octavie
Witajcie
Jak w temacie, wychodze rano oskrobacz szybki a tu zonk.
A oto fotki mojej zaginionej czeszki oraz felg na których odjechała
Dane auta:
Skoda Octavia 1.9 TDI kombi czarna wersja L&K listopad 2000
Wersja po FL na xsenonach
Na tylnej klapie wlepka OCP
Numer rejestracyjny WY 91545!
Może Ktoś widział.__________________________________
Witaj szkoło, żegnajcie kochane pieniążki.
-
-
Re: Skradziono skode octavie
Zamieszczone przez GuguśWitajcie
Jak w temacie, wychodze rano oskrobacz szybki a tu zonk.
Dane auta:
Może Ktoś widział.
Komentarz
-
-
Po pierwsze wyrazy współczucia. A po drugie - NIE ZADAWAJCIE TAKICH PYTAŃ !!!Zamieszczone przez wocekJakie miałeś zabezpieczenia
Myślcie trochę :evil:Czarny Elegance
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez BigMyślcie trochę :evil:
A pytających pewnie interesuje sprawa na ile skuteczne było takie czy inne zabezpieczenie. No i pewnie pytający robią to dla swojego dobrego samopoczucia, na zasadzie: "no tak, mój lepiej zabezpieczony niż ten ukradziony, to może mi nie sprzątną ..."
A tak w ogóle, to wyrazy współczucia. Jak się czyta takie informacje, to z jednej strony wściekłość, z drugiej obawa "czyj następny"
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez zplutaBo domyślam się, że nie był to byle amatorzyna spod kioskuZamieszczone przez zplutaA pytających pewnie interesuje sprawa na ile skuteczne było takie czy inne zabezpieczenie
W tamtym roku ukradzoino redakcji AMiS Bentleya - podejrzewam, że miał lepsze zabezpieczenia niz wszystkie razem wzięte które dostepne w naszych sklepach
Ja byłbym jednak ostrożny z podawaniem rodzaju zabezpieczeń w ukradzoinym aucie - moze i złodziej już wie jakie są, ale po co dawać mu pewność i ułatwiać życie??Czarny Elegance
Komentarz
-
-
Big, Dokładnienie ma co się wyrywać zbytnio. Mi w grudniu też próbowali się włamać do auta i to pod blokiem :evil: ale nie wiem czy po to, aby ukraść auto czy tylko radio cd i cb. Na szczeście jakieś partacze byli i nie weszli do środka.
Moje wyrazy współczuciaOpel Vectra 1.6 16V --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ALH+ --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ASZ+ --> Ford Mondeo ST220 3.0V6 --> Skoda Octavia II 2.0 TDI BKD -->Vectra C OPC 2.8T -->Mitsubishi Lancer X 2.0DI-D --> Skoda Octavia 2 FL -->Renault Laguna III GT 2.0dci-->obecnie Toyota Auris IIFL Hybrid i Ford Focus MK3
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez GuguśDane auta:
początek numerów to WY
środek L&K - jasna skóra
pewnie i fotelik/foteliki dla dzieci w środku
felgi stalowe srebrne - takie jak w audi (rzadko spotykane - rzucają się w oczy) bez kołpaków
Komentarz
-
-
Aż przykro słyszeć że takie rzeczy mają miejsce
Ja zbytnio nie pomogę ale może:
Przejedź się po wszystkich okolicznych parkingach (strzeżonych) wraz z komisami.
Choć nie jest to regułą złodzieje często właśnie stawiają na kilka dni na taki parking.
ps. ostatnio właśnie w ten sposób odnaleźliśmy auto znajomego (stało 2 dzielnice od miejsca kradzieży na parkingu strzeżonym)O ortografie dba FF.
Ranking sprzedaży nowych aut w Polsce w 2009 oraz 2008 (Excel):
http://thunderbolt2.prv.pl/sprzedaz/Ranking.xls
Skoda Octavia & Audi A6
Komentarz
-
Komentarz