paysker, http://www.allegro.pl/item845127346_..._f_vat_22.html w tej aukcji
Skradziono skode octavie
Zwiń
X
-
Skradziono skode octavie
Witajcie
Jak w temacie, wychodze rano oskrobacz szybki a tu zonk.
A oto fotki mojej zaginionej czeszki oraz felg na których odjechała

Dane auta:
Skoda Octavia 1.9 TDI kombi czarna wersja L&K listopad 2000
Wersja po FL na xsenonach
Na tylnej klapie wlepka OCP
Numer rejestracyjny WY 91545!
Może Ktoś widział.__________________________________
Witaj szkoło, żegnajcie kochane pieniążki.
-
-
Re: Skradziono skode octavie
Podaj nr rej. będzie łatwiej szukaćZamieszczone przez GuguśWitajcie
Jak w temacie, wychodze rano oskrobacz szybki a tu zonk.
Dane auta:
Może Ktoś widział.
Komentarz
-
-
Po pierwsze wyrazy współczucia. A po drugie - NIE ZADAWAJCIE TAKICH PYTAŃ !!!jaką macie gwarancję, że złodziej nie wejdzie na to forum (tym bardziej, że ma jego adres na wlepie klubowej) aby uzyskać własnie takie informacje ??!! A Wy mu jak na tacy podacie jakie to zabezpieczenie i co ma zrobić :!:Zamieszczone przez wocekJakie miałeś zabezpieczenia
Myślcie trochę :evil:Czarny Elegance
Komentarz
-
-
To właśnie z myślenia te pytania. Jak złodziej ma samochód, to już pewnie maił dość czasu aby się dowiedzieć jakie były zabezpieczenia. Bo domyślam się, że nie był to byle amatorzyna spod kiosku. Nie piszemy publicznie o zabezpieczeniach samochodów, które MAMY.Zamieszczone przez BigMyślcie trochę :evil:
A pytających pewnie interesuje sprawa na ile skuteczne było takie czy inne zabezpieczenie. No i pewnie pytający robią to dla swojego dobrego samopoczucia, na zasadzie: "no tak, mój lepiej zabezpieczony niż ten ukradziony, to może mi nie sprzątną ..."
A tak w ogóle, to wyrazy współczucia. Jak się czyta takie informacje, to z jednej strony wściekłość, z drugiej obawa "czyj następny"
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez zplutaBo domyślam się, że nie był to byle amatorzyna spod kioskuJesli przyjmieny, że było tak jak piszesz to tym bardziej ilośc i rodzaj zabezpieczen nie ma zadnego znaczenia bo ... jak wiadomo profesjonalny złodziej poradzi sobie z każdym jednym zabepieczeniem.Zamieszczone przez zplutaA pytających pewnie interesuje sprawa na ile skuteczne było takie czy inne zabezpieczenie
W tamtym roku ukradzoino redakcji AMiS Bentleya - podejrzewam, że miał lepsze zabezpieczenia niz wszystkie razem wzięte które dostepne w naszych sklepach
Ja byłbym jednak ostrożny z podawaniem rodzaju zabezpieczeń w ukradzoinym aucie - moze i złodziej już wie jakie są, ale po co dawać mu pewność i ułatwiać życie??Czarny Elegance
Komentarz
-
-
Big, Dokładnie
nie ma co się wyrywać zbytnio. Mi w grudniu też próbowali się włamać do auta i to pod blokiem :evil: ale nie wiem czy po to, aby ukraść auto czy tylko radio cd i cb. Na szczeście jakieś partacze byli i nie weszli do środka.
Moje wyrazy współczucia
Opel Vectra 1.6 16V --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ALH+ --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ASZ+ --> Ford Mondeo ST220 3.0V6 --> Skoda Octavia II 2.0 TDI BKD -->Vectra C OPC 2.8T -->Mitsubishi Lancer X 2.0DI-D --> Skoda Octavia 2 FL -->Renault Laguna III GT 2.0dci-->obecnie Toyota Auris IIFL Hybrid i Ford Focus MK3
Komentarz
-
-
Z tego co kojarzę to:Zamieszczone przez GuguśDane auta:
początek numerów to WY
środek L&K - jasna skóra
pewnie i fotelik/foteliki dla dzieci w środku
felgi stalowe srebrne - takie jak w audi (rzadko spotykane - rzucają się w oczy) bez kołpaków
Komentarz
-
-
Aż przykro słyszeć że takie rzeczy mają miejsce
Ja zbytnio nie pomogę ale może:
Przejedź się po wszystkich okolicznych parkingach (strzeżonych) wraz z komisami.
Choć nie jest to regułą złodzieje często właśnie stawiają na kilka dni na taki parking.
ps. ostatnio właśnie w ten sposób odnaleźliśmy auto znajomego (stało 2 dzielnice od miejsca kradzieży na parkingu strzeżonym)O ortografie dba FF.
Ranking sprzedaży nowych aut w Polsce w 2009 oraz 2008 (Excel):
http://thunderbolt2.prv.pl/sprzedaz/Ranking.xls
Skoda Octavia & Audi A6
Komentarz
-

Komentarz