Alonzo_, BLS to jest 1.9TDI z DPF
Jezeli nie oryginał felga - to z jakiej firmy kupic nowe?
Zwiń
X
-
Najlepiej sprawdzone marki typu:
Dezent, Aez, Alutec, OZ, Momo, i tym podobne. Nie proponuje kupować żadnych podróbek bo nie są one dobrej jakościOpel Vectra 1.6 16V --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ALH+ --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ASZ+ --> Ford Mondeo ST220 3.0V6 --> Skoda Octavia II 2.0 TDI BKD -->Vectra C OPC 2.8T -->Mitsubishi Lancer X 2.0DI-D --> Skoda Octavia 2 FL -->Renault Laguna III GT 2.0dci-->obecnie Toyota Auris IIFL Hybrid i Ford Focus MK3
Komentarz
-
-
Ja polecam firmę ATT. Dobry kompromis jakości do ceny.Czarna sztuka - Bixenon skrętny - Czerwona skóra - Pakiet SPORT
Było: 109KM 250Nm. Jest: 147KM 320Nm by TDI-RACING :-)
Biała sztuka - Zamówiona 06.08.2014
Wyprodukowana 07.10.2014
Odbiór 31.10.2014
Komentarz
-
-
piotrek_os, zależy ile chcesz wydać...
cała grupa ALCARA , jest ok , należa do niej felgi AEZ , DOTZ, ENZO , DEZENT .
Felgi z ATT nie są złe ale maja brzydkie malowanie , grube ziarno lakieru . ich zaletą niewątpliwa jest cena.
felgi OZ , świetne , ale strasznie drogie w tej chwili.
poszukaj sobie w internecie felgi z grupy r,tec..są tam ronale aluteci , riale .
teraz ATT wypościło fajne wzory, wklejałem je niedawno w jakimś temacie o felgach...
o tutaj http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=367115#367115
ale może jednak pomyśl o 16"O2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
tires from WULTEX . SERWIS KLIMATYZACJI
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez leszekmwgrube ziarno lakieru
Zamieszczone przez leszekmwteraz ATT wypościło fajne wzory, wklejałem je niedawno w jakimś temacie o felgach...
Komentarz
-
-
Jest kolorowy baner po lewej - z tego co piszą to są dystrybutorem tych felg.Czarna sztuka - Bixenon skrętny - Czerwona skóra - Pakiet SPORT
Było: 109KM 250Nm. Jest: 147KM 320Nm by TDI-RACING :-)
Biała sztuka - Zamówiona 06.08.2014
Wyprodukowana 07.10.2014
Odbiór 31.10.2014
Komentarz
-
-
Qulek, oni jakoś mało się chwalą , też mnie to zastanawiało. niedawno wypuscili felgi w ciemnym chromie i nigdzie w internecie ich nie było oprócz ich strony które mamy do zamawiania felg dla hurtowni i wulkanizacji /co niektórych :wink: /O2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
tires from WULTEX . SERWIS KLIMATYZACJI
Komentarz
-
Komentarz