Biorąc pod uwagę, że u mnie ładuje się po podłączeniu do USB w laptopie, gdzie ograniczenie prądowe jest ustawione na 500 mA, to tyle na pewno wystarcza. Możliwe, że przy wyższym prądzie ładuje się szybciej, ale tak też daje radę...
A ja mam takie pytanie. Jak mozecie korzystac z itunes? Ten interfejs jest tak debilny i nieprzyjazny uzytkownikowi, ze dziwie sie ludziom, ktorzy sa zachwyceni tym badziewiem. Prosta funkcja "drag&drop". Mozemy o niej zapomniec :shock: :?
VW Vento 1.9TDI 1Z ++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj! Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0 :lol
bradley, nie możemy ale musimy :twisted: . Dla mnie ten program też jest "debilny" i nieludzko wkurzający, ale nie zapomnij, że przewidziany był dla amerykanów, którzy nie potrafią nawet sami wymienić żarówki w żyrandolu a co dopiero "zripować" płytę CD, przekonwertować do odpowiedniego formatu, nadać tytuły i przenieść po USB do zewnętrznego urządzenia...
Nie wiem co chcecie od iTunes. Jest genialne w swojej prostocie.
Wkladasz plyte CD i za chwile jej zawartosc masz na iPodzie.
Z okladka, tytulami, etc. Bez zbednych kombinacji.
Trzeba pamietac, ze iTunes zostal stworzony przedewszystkim do zakupu orginalnych utworow, a nie ripowania mp3. :P
"...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
Amnezja to łatwo gdzieś tak swoją chwałę na przód nieść" STOP ECO-TERRORISM!
Biorąc pod uwagę, że u mnie ładuje się po podłączeniu do USB w laptopie, gdzie ograniczenie prądowe jest ustawione na 500 mA, to tyle na pewno wystarcza. Możliwe, że przy wyższym prądzie ładuje się szybciej, ale tak też daje radę...
Mnie wlasnie najbardziej interesuje ile pisze np. na jego ladowarce lub w instrukcji ?
Bo moj PDA tez ciagnie prad z USB z kompa(a ile ma wejscie to nie wiem), ale na jego obudowie napisali 1A. Chce miec 100% pewnosc ze jak podepne do radia (do ktorego moge podpiac IPODa) moje PDA to nic w nim nie swajcze :wink:
Komentarz