Jestem ciekaw jak rozwiazali problem z mocowaniami wahaczy i samymi wahaczami, bo seryjne to cieniutkie byly i te ponad 450Nm robilo z nimi co chcialo :diabelski_usmiech
Wiele zagadek i ciekawostek kryje to autko :diabelski_usmiech
Jedno jest pewne. Koles napewno niemial dziewczyny ani zony, ze sie tak poswiecil temu autu, a jesli mial to raczej juz odeszla :diabelski_usmiech :P
No i 2xV6 to nie to samo co W12, ale odpycha sie jak wsciekly szerszen :twisted:
Szkoda, ze ten silnik z przodu troche mu sie niezmiescil
w tym TDi to przeszczep jak pamietam całego przedniego zawieszenia z Golfa
pamietam ze chłopaki z CompSportu tez mieli Lupo.. ale w ośce... a po sezonie wsadzili tam BKD zrobili na chyba 220 KM i odpicowali na czysto seryjny samochód..... moje marzenie... :diabelski_usmiech
rollcage, Lupko mialo duzo wiecej niz 220KM W tej chwili stoi, tak samo jak drugie Lupko jakie maja. Bawia sie teraz innym calkiem ciekawym projektem tym razem na benzynke
wtedy jak ogladałem ten program... chyba na TVN turbo to wspominali cos własnie o 220 KM, dawno to było, wiec moze i źle usłyszałem. o modach to pamietam ze było turbo GT22 i wydech
teraz patrze na strone compotów i tamto lupo raczej nie było niebieskie.. pamietam ze miało body kit z GTI i spryski do ksenonów...
Komentarz