To chyba by było na tyle, z kasy zdziebko popłynąłem więc rok mi się zaczął średnio.
problem z OCP
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
Zamieszczone przez loruSprzątaczka w serwerowni potrzebowała prądu do odkurzacza ....... :diabelski_usmiech
[ Dodano: Pią 13 Mar, 09 14:59 ]
tzn. znany jest mi jeden taki przypadek, ale za to konkretny :lol:saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
Pewnie coś na samym serwerze, bo "Tracert" gubił ścieżkę na ostatnim przeskoku z xe-16-1.cs-master.r1.cgn3.hosteurope.de na ds87-230-100-44.dedicated.hosteurope.de ...
BTW.
Dopiero po czymś takim widać jak OCP uzależnia :diabelski_usmiech... Ja chodziłem "na głodzie" juz od wczorajszego wieczora...Jest: Czarna OIIFL Combi 1,8 TSI + DSG
Była: Czarna OII 1,9 TDI (BXE)
Komentarz
-
-
zdaję sobie sprawę, że dla stałych bywalców jest to irytujące i tym bardziej mi przykro z tego powodu, enyłej staramy się, żeby takie sytuacje miały miejsce jak najrzadziej, nawet dokładnie nie wiem co się stało się, ważne, że działasaport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
Niestety nieprzewidziane sytuacje i awarie sie zdarzaja.
Jednak forum OCP, moze sie i tak pochwalic bardzo wysokim uptime'em.
Ostatni przestoj jaki pamietam, byl chyba poltora roku temu i to zwiazany z przenosinami serwera.
W kazdym badz razie przepraszamy, za zaistniala sytuacje.
W najblizszych tygodniach czeka nas kolejna "przeprowadzka", poniewaz przy obecnym kursie euro, hosting w Niemczech przestal sie oplacac.
Ale o tym bedzie oddzielny watek."...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
Amnezja to łatwo gdzieś tak swoją chwałę na przód nieść"
STOP ECO-TERRORISM!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez PurchawaNiestety nieprzewidziane sytuacje i awarie sie zdarzaja.
Jednak forum OCP, moze sie i tak pochwalic bardzo wysokim uptime'em.
Ostatni przestoj jaki pamietam, byl chyba poltora roku temu i to zwiazany z przenosinami serwera.
W kazdym badz razie przepraszamy, za zaistniala sytuacje.Jest: Czarna OIIFL Combi 1,8 TSI + DSG
Była: Czarna OII 1,9 TDI (BXE)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez westwi78No to, Purchawa, trza ściepe ogłosić!
Zalatwilem maszyne, o przyzwoitych parametrach, ktora uciagnie to forum, ale wszystko jednak kosztuje..."...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
Amnezja to łatwo gdzieś tak swoją chwałę na przód nieść"
STOP ECO-TERRORISM!
Komentarz
-
Komentarz