oryginał za 180 http://moto.allegro.pl/item872736482...ctavia_ii.html
Kabina pilotów w Airbusie A380
Zwiń
X
-
Ale ta osłonka przeciwsłoneczna fajna Pewnie dobra w nocy ja coś z przeciwka leci :szeroki_usmiech
I laptop mają ! Na pewno do czytania forum Airbusa. Jakby coś nawaliło w locie to znajdą w dziale "usterki i problemy"
A jaka klamka w prawych drzwiach :shock:
No i zapomnieli o lusterkach zewnętrznych. Od OII FL by pasowały?
A ten trzeci fotel to z Multipli skopiowali, mało oryginalne....
Ktos u nas ostatnio narzekał, ze kierownik OI ma regulacje oparcia po lewej. Tu jest od wewnątrz ale pod podłokietnikiem... A wycieraczki to pewnie do dołu, bo francuzi sporo w nim mieszali :lol:
Eeeee wole kokpit mojej OI :P
A tak na powaznie naoglądałem sie swego czasu materiałów z produkcji i pierwszych lotów...niesamowita maszyna. Moze kiedys sie poleci
Komentarz
-
-
ale drzwi do kabiny mają fajne... z wejściem dla psa :P Słuchawki pewno ze stadionu Panasłoniki albo Pajoniery A na ścianie obok laptopa, plan zajęć albo godziny przylotów i odlotów - choć wygląda to jak rozkład autobusów :twisted: Jeszcze klasyka - joysticki QuickShot jak mój do Atari sprzed kilkunastu lat :wink: Pilot siedzący po lewej ma problem ze wzrokiem, bo mu zamontowali szkło powiększające...nie ma to jak Octavia :drive:
>>> STOP PIJANYM KIEROWCOM!!! <<<
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MisiekoctaviaChlopaki ale czego wy chcecie. Przeciez to francuzi robia. Ci sami co robia Citroena, Peugeota i Renault :diabelski_usmiech
Komentarz
-
Komentarz