myjka cisnieniowa

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Maru 123
    RS
    • 2008
    • 4660

Cena domeny: 2500 PLN (do negocjacji). Możliwość kupna na raty od 312.50 PLN miesięcznie. Oferta sprzedaży znajduje się w serwisie Aftermarket.pl, największej giełdzie domen internetowych w Polsce.
    1.8T AGU L&K

2.0TDI BKD ELEGANCE

TOYOTA LAND CRUISER J95

Komentarz

• megon
      Rider
      • 2009
      • 303

Kupiłem kiedyś myjkę Karcher w OBI (chyba nawet taka jak ta z allegro ) - lipa jakich mało - od razu ja oddałem.

Badałem ostatnio temat takich myjek i jeśli chcesz myjkę z prawdziwego zdarzenia to minimum 1500 zł tak jak pisze Maru

godna polecenia jest tańsza myjka Makita HW130 lub HW131

Komentarz

• Marx
        Elegance
        • 2009
        • 865

dlatego myjke odpuscillem, mysle nad odkurzaczem.
        Ale 800zl to troche za duzo, z kolei czytalem ze te tansze sie nie sprawdzaja. Przezylbym awaryjnosc plastikow, bo uzywal go bede sporadycznie, a nie na codzien jak zwyklego odkurzacza, ale bardziej martwi mnie to iz skutecznosc prania jest mniejsza i ze "leja woda" tzn ze potem dywan/siedzenie bardzo dlugo schnie. Na Ceneo sa opinie o tych tanszych odkurzaczach pioracych i te tanie wszystkie bez wyjatku sa do bani Pekaja plastiki, psuja sie myjki czy agregaty, leja woda.

Komentarz

• -oli-
          Classic
          • 2009
          • 2

od niedawna jest posiadaczem odkurzacza Karcher SE 4001.W domu wyprałem 2 fotele i powiem że spisał się wyśmienicie. Nie mam czasu ale w wolnej chwili chcę wyprać tapicerkę w mojej Skodzie i napisze jak mi poszło

Komentarz

• megon
            Rider
            • 2009
            • 303

Co myślicie o zastosowaniu myjki po jeździe w zimie - gdy ulice nawalone są błotem śniegowym - zastanawiam się nad spłukiwaniem soli z nadwozia i podwozia po jeździe właśnie w takich warunkach

Komentarz

Pracuję...