Gratuluje również Nie pamietam dobrze ale chyba byla to ibiza czy leon versus. Ładne czarne kłęby dymu zostawiałeś tyle powiem :P i szkoda, że tylko jeden przejazd.
Jezeli masz na mysli finalowy przejazd to byla to Ibiza Cupra :diabelski_usmiech
[ Dodano: Pon 28 Wrz, 09 20:13 ]
Zamieszczone przez MisiekWAW
jaka to szerokość i jak trzymają
jak dla mnie kozacko trzymaja,szerokosci nie pamietam
musisz Grzesia zapytac
Zamieszczone przez A3
Takie pytanie.
Dlaczego Grześ nie startował??
Pozstanowil sobie wolne wziąść
ale udzielal bardzo cennych wskazówek
i tez mial adrenaline na odpowiednim poziomie :twisted:
Możliwe że suka coś niedomaga bo wczoraj zaczęła puszczać ostrego kopcia przy wyższych obrotach :evil:
Zamieszczone przez Arek
sss3.jpg
Plik ściągnięto 198 raz(y) 123,99 KB
Arek ładne zdjęcie ale byłoby ładniejsze po wykadrowaniu...
...lewej strony zdjęcia :diabelski_usmiech
[ Dodano: Wto 29 Wrz, 09 09:49 ]
Zamieszczone przez MisiekWAW
jaka to szerokość i jak trzymają :?:
szerokość 225 R15 ale profilu nie pamiętam
po lekkim rozgrzaniu i odpowiedniej ilości powietrza trzymają trochę lepiej niż markgumy a co najważniejsze są lżejsze
NFPNorth-West
2.0TDI-ET=12.660s,>367KM/567Nm WARSZTAT www.dsize.pl ->CENNIK warsztat 01.01.11<-plik do pobrania tel. 790226060 spieszmy się kochać ludzi... 30.05.09 J.W. [i]
szerokość 225 R15 ale profilu nie pamiętam
po lekkim rozgrzaniu i odpowiedniej ilości powietrza trzymają trochę lepiej niż markgumy a co najważniejsze są lżejsze
225 przy 17" feldze powinno dać radę ale oczywiście i na 235 przyczepność zerwiesz jak przesadzisz Pokombinowałbym jeszcze z yokohama parada, przy 230KM (wolnossącym) civicu dawały radę - jak szukałem dla siebie niestety nie było odpowiedniego rozmiaru
[ Dodano: Wto 29 Wrz, 09 23:35 ] Arek, chodziło mi o to żeby zostało na zdjęciu to co ładne czyli niebieska i puchary :szeroki_usmiech :wink:
NFPNorth-West
2.0TDI-ET=12.660s,>367KM/567Nm WARSZTAT www.dsize.pl ->CENNIK warsztat 01.01.11<-plik do pobrania tel. 790226060 spieszmy się kochać ludzi... 30.05.09 J.W. [i]
To bylo celowe zaparkowanie,zeby wszyscy wiedzieli ze Niebieska jest
The Best :twisted: :diabelski_usmiech
Zamieszczone przez dobrygrzeswawa
To i ja jeszcze tu
Gratki Andriej
Dziekowac,ale nie ma co bez Twojej Niebieskiej nic by nie bylo :twisted:
i tu najwieksze Gratki dla dobrygrzeswawa za wlasnoreczne stworzenie takiej fajnej furki ,
:wink:
225 przy 17" feldze powinno dać radę ale oczywiście i na 235 przyczepność zerwiesz jak przesadzisz Pokombinowałbym jeszcze z yokohama parada, przy 230KM (wolnossącym) civicu dawały radę - jak szukałem dla siebie niestety nie było odpowiedniego rozmiaru
wolnossący Civic ma jednak z definicji wyraźnie mniejsze problemy z trakcją, nowy Type-R ze szperą na 225 RE050A przy 200KM ma tyle trakcji, że uwierzyć ciężko :roll:
Komentarz