nie wiem ja ide teraz na autobus i do swojej kobiety . moze cos wymysle po drodze z ta strona . Jak cos tez pomysl ; ) Spiszemy sie na gg czy cos w tym stylu
Purchawa, Tu nie o chętnych chodzi ; ) Tylko o osoby które to zrealizują ; ) A gdy bede mial pare chwil zrobie wszystko ; ) nie z tygodnia na tydzien ; ) ale z czasem ; )
przypomniałem sobie ze miałem coś zrobić, i dzisiaj wyskrobałem coś takiego .
do końca tygodnia powinienem skończyć nad tym prace .
jeżeli chodzi o 5 rodzai tych obrazków, pełnia taka funkcje ze po każdym odswieżeniu strony będzie wybierany losowo inny obraz.
Purchawa, wiesz - jedna linijka w PHP (albo dwie) i w zależności od pory dnia/pory roku może się ładować dowolny obrazek :-)
GreenArrow, fantastyczne grafiki - lekkie, świeże, przyjemne. Ale faktycznie jak ktoś wcześniej zaproponował nie odchodziłbym od O1 na fotach :-) To co Maru 123 przygotował też mi się podoba Ale faktycznie - same nowe furki ładnie wyglądają na folderach reklamowych - wrzućcie gdzieś też z jedną fotę O1 - przecież pełno ładnych w necie :-)
Mi się bardzo podobają banery Maru 123 nawet będę musiał do niego napisać PW na temat możliwości prywatnego wykorzystania na innych forach w mojej sygnaturze (z linkiem do forum)
WT 45581Ciemnozielona Skoda Octvia I Sprzedana WT 514** Srebrny VW Sharan
Komentarz