Zamieszczone przez AdamB
Tego przebiegu nikt nie przebije :)
Zwiń
X
-
Tego przebiegu nikt nie przebije :)
A co ja napisałem ? :-)kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEMTagi: Brak
-
-
9 letnia Fabia 1.2 z przebiegiem 12.000km z ogonkiem, co na rok daje 1.333km. Ktoś da mniej? :lol: :lol: :lol:
Komentarz
-
szkoda, moja żona podobny przebieg zrobiła swoim poprzednim autem (SC1100) ale w rok. Jeździła do pracy tylko latem, a zimą głównie stał.
Teraz ma Yariskę i dużo więcej jeździ już jeździ i zima jej nie przeszkadza.Octavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC
Komentarz
-
-
Seicento żony w tym roku zrobiło ok. 300km z czego ok. 200 km nabił ojciec jak pożyczył na 1-dniowy wyjazd :twisted: ...Jest: Czarna OIIFL Combi 1,8 TSI + DSG
Była: Czarna OII 1,9 TDI (BXE)
Komentarz
-
Re: Tego przebiegu nikt nie przebije
Można, ale pod warunkiem że się mieszka na mikroskopijnej wyspie o pow. 1/2 haZamieszczone przez szkodaznajoma przez 1,5 roku przejachała swą Toyotą Corollą 2kkm, słownie dwa tysiące kilometrów :lol:
można :?:
można :szeroki_usmiech
Komentarz
-
A na wstecznym licznik nabija kilometry?
Jeśli nie, to jest to świetny sposób na mały przebieg :szeroki_usmiech
Komentarz
-
Tyle co ona zrobiła w 1,5 roku to ja robię w 1 miesiąc :|
Ale znam osoby, które mają znikome roczne przebiegi
szkoda,
może ona więcej rowerem jeździ i tam jej trzeba licznik założyć ? :szeroki_usmiech
Komentarz
-
Nieźle :shock: ja na rowerze rocznie trzaskam 4-5kkm :diabelski_usmiechZamieszczone przez szkodaznajoma przez 1,5 roku przejachała swą Toyotą Corollą 2kkm
Komentarz
-
-
Komentarz
-
Ja tam nie narzekałbym. Przy odsprzedaży to łakomy kąsekZamieszczone przez scr008przy takich przebiegach to sensowniej jest auto wypozyczyc w wypozyczalni
Komentarz
-
nie zawsze :idea:Zamieszczone przez winni77Ja tam nie narzekałbym. Przy odsprzedaży to łakomy kąsekZamieszczone przez scr008przy takich przebiegach to sensowniej jest auto wypozyczyc w wypozyczalni

może być wszystko do roboty :?saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
Auto jeżdżone mało i jeszcze do tego zamulone to raczej nie jest łakomy kąsek (no chyba że stało w ogrzewanym garażu.Zamieszczone przez winni77Przy odsprzedaży to łakomy kąsek
Sparciałe gumy i paski, tarcze skorodowane nadające się do wymiany przeważnie silnik nie zawsze rozgrzany i słabo smarowany.
Dużo dużo zdrowsze będzie autko które jest codziennie jeżdżone. Znam to z autopsji.
Octavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC
Komentarz
-
zgadzam sie. tak samo nie jezdzenie jak i zajezdzanie auta jest dla niego szkodliwe. Kazda skrajnosc jest zla :lol:
Komentarz
-
mojego dziadka uno z 2000 roku ma przejechane 16kkm z czego 3kkm to moja robota jak brałem autko na odmulenie.
Komentarz
-
Wujo łyknął Fiata 125p w 1986 roku z Polmozbytu, nówke funkiel kremową (czy tam kość słoniową), ma go do dzisiaj. Oryginalny przebieg : 74000km.
Chyba nieźle jak na 23-letnie auto i pierwszego właściciela :wink:Artur
Komentarz
-
Kupilem kiedys od dziadka Lade rocznik 81, to bylo cos okolo 2001 roku, wtedy miala przebieg cos okolo 100.000 .Old Octavia 1.9 AHF - New Leon 2.0 BKD - New Passat 2.0 HGW ;-) Pontiac Trans Am 7.5
Spoty Lublin - kazda pierwsza sroda miesiaca. Zapraszamy
Komentarz
-
kolega ojca miał dużego fiata 13 lat przebieg 9 kkm.. na ori lackach .. i najlepsze nikt niechcial kupic bo przebieg nie teges hehe gosc jezdzil tylko do kosciola i do marketu 1 na tydzien
Komentarz
-
Komentarz
-
mój stary swego czasu DOKRĘCAŁ przelot w poldolocie, bo za mały był i nikt kupic nie chciał :lol:Zamieszczone przez andriu21tgkolega ojca miał dużego fiata 13 lat przebieg 9 kkm.. na ori lackach .. i najlepsze nikt niechcial kupic bo przebieg nie teges hehe gosc jezdzil tylko do kosciola i do marketu 1 na tydziensaport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz

Komentarz