Mandaty drogowe do zwrotu !?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • thomas01000
    Classic
    • 2010
    • 15

no wlaśnie nie wszyscy :? Dziś sprawdzę wszystko co i jak i napiszę na forum kto nie wplacil

[ Dodano: Pią 05 Mar, 10 19:56 ]
    Ok jestem właśnie po sprawdzeniu kto zapłacił a kto nie, i z mojej listy wynika że nie zapłacił jeszcze LordWiader. Chyba że przelew poszedł, to proszę o info, bo nie zaglądałem wczoraj i dziś w konto

[ Dodano: Sob 06 Mar, 10 13:31 ]
    oddałem listę do firmy. Ale niestety bez kolegi LordWiader bo brak przelewu. Proszę kolege o info, co i jak!!
    Fabia 2
    1.9 TDI BSW

Soft: Diesel-Inside 140KM & 338Nm
  • skoda13
    Ambiente
    • 2008
    • 235

przy okazji mapa fotoradarów

Pozdrawiam. :lol:
    Mobil.Ford Bus:SUPER STAR 3900 +KPO 531+KLS 120 +Performer5000
    Skoda Octavia:SUPER CHEETAH + KPO 452 + PERFORMER 5000
    [scroll:eeb0154ae9][/scroll:eeb0154ae9]

Komentarz

• Big
      RS
      S_OCP Member
      • 2007
      • 6389

Skoda, to niewiele da (choć ci których złapała w ww. okresie straż miejska odzyskaja pieniądze ale nie na długo ) Fotoradary w Polsce to maszynki do zarabiania kasy. Ich stosowanie nie ma nic wspólnego z bezpieczeństwem ruchu drogowego. Stawiane są tam gdzie najłatwiej zarobic a nie tam gdzie poprawiały by w rzeczywisty sposób bezpieczenstwo na drodze teraz staraz miejska dostała przyzwolenie na ich stosowanie więc juz niedługo powetuje sobie znawiązka tą kasę ktora teraz trzeba oddać. Panowie straznicy wraz z policja szybkosciową (omyłkowo tylko nazwywana drogową, bo na nic innego poza przekroczeniem szybkosci nie reaguje) poustawiają swe cudowne fotoradary na wszelkich dwupasmówkach z autostradami włącznie i będą chwalić sie jak to ooni dbaja o bezpieczenstwo na drodze. Krótko mówiąc zygać sie chce :?
      Oczywiście w tym samym czasie na wąskich osiedlowych dróżkach czy ulicach centrów miast zginie parę osób przez szalejących tam wariatów, ale co to policję i straż miejską obchodzi.
      Czarny Elegance

Komentarz

• winni77
        RS
        • 2009
        • 2183
        • Octavia II combi (1Z5)
        • CAXA 1.4 TSI 122 KM

Zamieszczone przez Big
        Fotoradary w Polsce to maszynki do zarabiania kasy.
        Niestety taka smutna prawda. Dopóki nie zrobią oznaczeń zasięgu radaru na jezdni (jak np w UK) to są tylko maszynki do nabijania kasy
        Mój "Batmobil"

Komentarz

Pracuję...