Szer.koszenia-53 cm,Silnik-5,0 b/s,System rozruchu - ręczny,Kosz na trawę-75 l,płócienny z twardą pokrywą,Funkcja mieląca-standard,Deflektor-standard,Koła-8",Wysokość koszenia-35-95 mm,Waga-42 kg..a statkiem z USA płyną już nowe chromy
Ludzie są głupi z tego powodu, że to kupują (bo jest niebezpieczne i nawet nakrętki są zwykłe, a nie samokontrujące) i że przepłacają (taki komplet w Praktikerze czy innym OBI kosztuje pewnie 4-5zł...). Ech, debile...
Nawet sam to umieszczałem na forum
I wtedy napisałem to co powtórzę jeszcze raz:
Jak ktoś chce to sprzedam za 5zł za sztukę (możliwość negocjacji) (bo te elementy kupi się w sklepie w tej cenie za kilogram)
Z drugiej strony skoro jest popyt, moze pomysłodawcy powinni zastanowić sie nad poszerzeniem biznesu o np. rzemieślniczą produkcję kompletnych zawieszeń, może jakies hamulce by ponawiercali "na sportowo", a może włączyć do biznesu rodzinę i niech babka z sąsiadką uszyją kilka poduch pod wymiar do kierownic? :lol:
Szer.koszenia-53 cm,Silnik-5,0 b/s,System rozruchu - ręczny,Kosz na trawę-75 l,płócienny z twardą pokrywą,Funkcja mieląca-standard,Deflektor-standard,Koła-8",Wysokość koszenia-35-95 mm,Waga-42 kg..a statkiem z USA płyną już nowe chromy
Rybeusz, Ty nawet nie mysl glosno o takich wynalazkach, bo
jakis pomyslowy domorosly "fachura" poczyta podłapie i rozpocznie produkcje tanich
tjuninkowych elementów :wink:
Mam pomysł, kto się dołączy? Potrzebuję tylko dużego wiertła do ceramiki. Można by zacząć robić ceramiczne tarcze hamulcowe z talerzy albo jak ktoś ma dostęp do tokarki to drewniane katalizatory. Ponoć chłopcy z miasta mają na zbyciu trochę trotylu to można regenerować wystrzelone poduszki. Jak zabawa to zabawa!
Mam pomysł, kto się dołączy? Potrzebuję tylko dużego wiertła do ceramiki. Można by zacząć robić ceramiczne tarcze hamulcowe z talerzy albo jak ktoś ma dostęp do tokarki to drewniane katalizatory. Ponoć chłopcy z miasta mają na zbyciu trochę trotylu to można regenerować wystrzelone poduszki. Jak zabawa to zabawa!
Dodał bym do tego czipy (rezystory) z paskami pod kolor nadwozia,
podłanczane pod czujnik filtra powietrza zeby wiecej mocy bylo :diabelski_usmiech
:twisted:
Komentarz