Na tą chwilę nikt Ci nie powie jak będą sie zachowywać silniki z rodziny TSI po 10 latach . Ogólnie po ok 1 roku eksploatacji masz mnóstwo informacji na forum ( wyszukiwarka ) Na pewno nie są to opinie miarodajne ,co do wyboru auta , ale coś niecos mozna sie dowiedzieć . Na pewno sprawdzoną jednostką jest 1.6 MPI , niestety jest to silnik starszej generacji ( co nie znaczy gorszy !!!! ) . Jezeli szanowny rodzic chciałby czasmi pobrykac radzę 1.4 TSI , jezeli jazda na emeryta stanowczo polecam 1.6 . Kompromisem byłoby zakupić Diesla ( tani w ekspolatacji i sprawdzony ) , lecz niestety drozszy w zakupie
BOKS: Adamek - Gołota
Zwiń
X
-
BOKS: Adamek - Gołota
Adamek - Gołota. Cóż, moim zdaniem trochę to leci "Big Brotherem". Ot, szoł... brakuje jedynie Dona Kinga wystrojonego jak na bal przebierańców i wymachującego kilkoma chorągiewkami...
Ale pomijając otoczkę, walka może być ciekawa, dlatego interesuje mnie jaki przewidujecie wynik tego spotkania.
-
-
Walka i tak jest ustawiona. Trzeba na czyms zarobic kaske.
Mysle, ze jezeli wszystko bedzie "na powaznie", to IMO roznica wagi zdecydowanie przemawia na korzysc Goloty. I nie ma tu nic do rzeczy technika, szybkosc, etc.
Poprostu cos kolo 30kg roznicy to jest masakra w tym sporcie. Golota moze wygrac juz w pierwszych sekundach. Wystarczy, ze zdecydowanie zaatakuje...
[ Dodano: Wto 20 Paź, 09 13:06 ]
I jeszcze jedno.
Bukmaherzy obstawiaja srednio 1 do 3 na Adamka i chyba o to w tym calym "show" chodzi."...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
Amnezja to łatwo gdzieś tak swoją chwałę na przód nieść"
STOP ECO-TERRORISM!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez PurchawaPoprostu cos kolo 30kg roznicy to jest masakra w tym sporcie. Golota moze wygrac juz w pierwszych sekundach. Wystarczy, ze zdecydowanie zaatakuje... .....roznica wagi zdecydowanie przemawia na korzysc Goloty......
Ja obstawiłem wygraną Adamka na punkty, bo chciałbym by tak właśnie było. Ale każdy kto choć trochę orientuje się w boksie wie, że cios boksera "typu Gołota" urywa łeb z karku... Pomimo całej mojej wiary w Adamka będę cały czas trzymał za niego mocno kciuki, nawet gdybym miał piwo przez rurkę pić....
Zamieszczone przez PurchawaI nie ma tu nic do rzeczy technika, szybkosc, etc.
Komentarz
-
-
moim zdaniem wygra adamek. .. slyszalem ze ta walka uzyskala status mistrzostwa kategorii wagi ciezkiej ..
przypominaja mi sie treningi M.Głogowskiego (walczy w kick boxingu) z o wiele ciezszymi z soba przeciwnikami...zanim ciezszy sie ruszyl to dostal juz pare 'kickow '...i po pewnym czasie na deskach..
w przypadku adamka moze byc podobnie..gosc i tak duzo osiagnal,a do tego jest jeszcze na fali...
czas pokazesprzedam do OI :
szyby cala lewa strona
nadkole nowe LP
kontakt PW
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez smerkażdy kto choć trochę orientuje się w boksie wie, że cios boksera "typu Gołota" urywa łeb z karku
Nie wiem, moze to ma byc na przetarcie szlaku do planowanej walki z Kliczko...
Zamieszczone przez smerTu akurat bym polemizował..."...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
Amnezja to łatwo gdzieś tak swoją chwałę na przód nieść"
STOP ECO-TERRORISM!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez PurchawaBoje sie, ze moze urwac nawet komus takiemu jak Adamek.
Zamieszczone przez PurchawaCiekawe ile na ta walke przytyl i jak to wplynie na jego ewentualna kondycje i szybkosc.
Zamieszczone przez PurchawaChodzilo mi, o to ze przy takiej roznicy wag, technika tego wiekszego ma drugorzedne znaczenie.
Ale w tego typu starciu tak doświadczony bokser jak Adamek nie jest bez szans; myślę że ma dość twardy łeb żeby przyjąć kilka przypadkowych ciosów, a różnicę wag potrafi nadrobić szybkością i skocznością (wiecie o czym mówię, jeśli kiedykolwiek zaatakował Was ratlerek)
Niemniej choć techniki Gołoty bym nie przeceniał, to jego szybkość momentami budzi respekt; co jakiś czas zdarza mu się zabłąkana błyskawica, którą z bidą wyłapują kamery (nawiasem mówiąc tego właśnie się obawiam....)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez PurchawaCiekawe ile na ta walke przytyl i jak to wplynie na jego ewentualna kondycje i szybkosc.
Nie można lekceważyć takiego boksera jak Gołota, to nie jest jakiś leszcz. To bardzo dobry bokser i pod względem techniki i szybkości. Ma feler z psychiką, ale jak Adamek trafi na "jego dzień", to może mieć spory kłopot.
Zamieszczone przez pic2ekto proponuje obejrzec walke wałujewa z czagajewem, lub wałujew z holifieldem
[ Dodano: Sro 21 Paź, 09 10:50 ]
Zamieszczone przez smerAle w tego typu starciu tak doświadczony bokser jak Adamek nie jest bez szans; myślę że ma dość twardy łeb żeby przyjąć kilka przypadkowych ciosów, a różnicę wag potrafi nadrobić szybkością i skocznością (wiecie o czym mówię, jeśli kiedykolwiek zaatakował Was ratlerek)
Koniec końców kibicuję Adamkowi :box2 - to ten z prawej :lol:wowo
Komentarz
-
Komentarz