kapela na wesele

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • adamos12
    Drive
    S_OCP Member
    • 2005
    • 82
    • Octavia II combi (1Z5)
    • BKC 1.9 TDI PD 105 KM

kapela na wesele

Zamieszczone przez Yarek
    A może Ty jeździsz na 16stkach?
    Zgadza się, ale w RS były 18stki, także możesz mieć rację (że mała różnica w twardości) :? Wydawało mi się, że to zawias - ale przed wymianą wrzucę jednak sobie 18" fele żeby mieć jednak porównanie do obecnych "balonów".
    Zamieszczone przez voltar
    Wracajac wiec do tematu , jezeli dla ciebie wymiana zawieszenia ma byc kosztem to ja na twoim miejscu poniosl bym ten koszt od razu kupujac RSa i tyle.
    :cry: Bardzo chętnie, niestety w maju 2009 nie było RSa z kratką :cry:

szkoda,_tm_
    Precz z natarczywym, wkurzającym wcinaniem pierdół o spalaniu w każdym wątku - o dzięki, Panowie Moderatorzy Szlag mnie trafiał jak czytałem po raz setny - "fajny, ale moja pali mniej ...."

Jednakże poza różnicą w cenie zakupu między 1.4 a 1.8 chyba nie ma innych, poza niewiele większym spalaniem 1.8. Zresztą, te silniki są za krótko na rynku, żeby można było mówić o różnicy w kosztach w perspektywie 5ciu czy 10ciu lat.
  • olmario
    Classic
    • 2005
    • 15

kapela na wesele

Kumpel szuka kapeli na wesele w Warszawie. Może na bazie własnych doświadczeń macie namiary na jakieś sensowne weselne bandy, które nie grają co drugą piosenkę "białego misia" i w ich repertuarze nie jest tylko disco polo :-)

Za wszelkie info grande grazie :-)

Komentarz

• tom2212
      RS
      • 2008
      • 3892

są drodzy ale naprawdę the best

Komentarz

• looker
        RS
        • 2008
        • 1886
        • Octavia II (1Z3)
        • BMN 2.0 TDI RS 170 KM

tom2212, zgadzam się w 100% ! Już kilka razy miałem okazje ich posłuchać i polecam !
        OII RS BMN - 205KM@435Nm by R-Performance :-)
        SPRZEDAJĘ NA OLX: http://olx.pl/oferty/uzytkownik/1G8sP/

Komentarz

• tom2212
          RS
          • 2008
          • 3892

miałem ich na swoim weselu słyszałem na innym no i rewelacja

Komentarz

Pracuję...