Nowy trenejro :)

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • zbynio_63
    Drive
    • 2010
    • 46

Nowy trenejro :)

Yarek tu jest o nakładkach: http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0

Ty masz końcówkę rury spawaną, czy na opaskę zaciskową? Jeżeli spawaną, to gdzie to
    montowałeś i jaki był koszt?

Co do 17" - nawet myślałem, czy nie podmienić swoich 16" na felgi ze Skody kolegi Psiko, gdy ta jeszcze "zdradzona" ;-) stała w salonie, ale dziury w drogach skutecznie mnie do tego zniechęciły.
    Jaki zmieniali mi kierownicę, to dwa dni jeździłem O2FL na 15" kołach. Gdy później wsiadłem do swojego samochodu, to trochę za nimi zatęskniłem - na 16-tkach spadek komfortu wyraźny (śmigam po sporych dziurach i drogach łatanych jakimś lepikiem ubijanym łopatą).
    Aż nie chcę myśleć jakbym się czuł na 17" ... choć nie ukrywam, wyglądają fajnie.
    gu
    Jestem oszustem występującym wcześniej pod nickami Speedy, Paweł-SK, Pawulon_rs. NIE RÓB ZE MNĄ ŻADNYCH INTERESÓW.
    Szczegóły tutaj:
    http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=35044
    http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=28595
    http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=24798
    http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=23313
  • westwi78
    RS
    • 2008
    • 2940

Nowy trenejro

No, lepiej pewnie nie będzie, ale za to na pewno śmieszniej

Komentarz

• albus_lupus
      Rider
      • 2008
      • 347

Ostatni wywiad - i czyszczę znów monitor
      Była O1 która uratowała życie Silnik 2.0 APK - BRC Sequent 24
      Była O1 Kombi 1.9 TDI AHF
      President Johny II ASC + President
      Jest Mondeo MK4 1.8 TDCI powered by HEKO

Komentarz

• rkb
        RS
        • 2008
        • 2152
        • Rapid Spaceback (NH1)
        • CYVB 1.2 TSI 110 KM

Smuda to gosc z jajami, moj ulubiony trener od lat, przy nim pilkarze chodza jak przecinaki dlatego ma jakies efekty... widzialem kiedys jak pilkarz podbiegl i poprosil o zmiane bo zmeczony, to rzucil w niego bidonem i krzyknol zapier*** !
        Kiedyś O1 1.8T , Później O2FL 1.6 Fabia II 1.9 TDi, teraz Rapid 1.2 TSI 110 km

Komentarz

• pstryczek
          RS
          • 2009
          • 10778
          • Superb III (3V3)

Smuda to pajac, nie trener, jest smiesznie, i smutno. Polska piłka upada zupełnie :evil:
          Marek

Komentarz

• vince123
            Elegance
            • 2009
            • 923

sam nie wiem co myslec o wyborze FRANZA....
            z zaglebiu nie radzi sobie tak super..dopiero 1wygrana w 5meczach bodajze (moge sie mylic)...Ciekawe kogo powola :?: czy znowu ta sama ekipe ktora przegrala eliminacje :?: :|
            podobalo mi sie nazwisko AVRAMA GRANTA.... i chyba szkoda ze on nie jest selekcjonerem
            sprzedam do OI :

szyby cala lewa strona
            nadkole nowe LP
            kontakt PW

Komentarz

• Big
              RS
              S_OCP Member
              • 2007
              • 6389

Powiem wam jedno. Żeby nawet zatrudiono najlepszego trenera świata i dano mu wolna rekę to i tak ic z tego nie bedzie !!! Dlaczego?? Ano dlatego, że de.bili, kalek, pijaków i ludzi bez jakiegokolwiek honoru nawet najlepszy trener nie jest w stanie nauczyć grać w piłkę !!!
              Ja jestem za opcją drastyczną. Mianowicie:
              1. Rozwiązać PZPN
              2. Rozwiązac reprezentację.
              3. Zatrudnic porządnych trenerów którzy są z poza układu.
              4. Przeszczepić na nas zgrunt dobrą myśl trenerską.
              5. Zacząc zajęcia z 6-7 latkami i szkolic ich tak by za 10-11 lat miec reprezentację.
              Aha i każdy z reprezentantów powinien miec co najmniej maturę, taż zeby potrafił płynnie i nienaganną polszczyzna wypowiedzieć się przed kamerą. Bo te pajace nawet tego nie patrafią.
              Czarny Elegance

Komentarz

• szkoda
                RS
                S_OCP Member
                • 2005
                • 22543

rozpędzic to na 4 wiatry

Zamieszczone przez Big
                Aha i każdy z reprezentantów powinien miec co najmniej maturę, taż zeby potrafił płynnie i nienaganną polszczyzna wypowiedziec się przed kamerą. Bo te pajace nawet tego nie patrafią.
                jak będą grać to mam dokładnie gdzieś jak się będą wypowiadać
                saport techniczny baj DGW
                była BKD+DSG '05 120kkm
                była BXE '08 190kkm
                no i nie ma :-)

Komentarz

• Big
                  RS
                  S_OCP Member
                  • 2007
                  • 6389

Zamieszczone przez szkoda
                  jak będą grać to mam dokładnie gdzieś jak się będą wypowiadać
                  Szkoda wbrew pozorom jedno jest ściśle powiązane z drugim Jesli ktoś jest nieukiem to i na treningu niewiele do niego dotrze. Moja mama zawsze opowiada że jak grała kiedysw siatę to żeby wyjechac na międzynarodowy turniej musiała najpierw przynieść wyciag z ocenami ze szkoły. Jeśli byłaby zagrożona z jakiegokolwiek przedmiotu to trener nie wziąłby jej ze sobą. To jest własnie wyrabianie w zawodnikach poczucia odpowiedzialności.
                  Pozatym jak słysze próbę wyksztuszenia przez tych naszych pajaców jakiegokolwiek słowa z siebie do kamery to po prostu zapadam sie pod ziemie ze wstydu, że ktos taki reprezentuje mój kraj !!
                  "Ekmmmm, noooo, my chcieliśmy ale jakoś tak noooo tennnn, tak wyszło" - ludzie czy tak ma wypowiadać się reperezntant Polski??!!! Przeciez on ma zasób słów porównywalny z 4-5 latkiem.
                  Czarny Elegance

Komentarz

• szkoda
                    RS
                    S_OCP Member
                    • 2005
                    • 22543

siatka to co innego, akademicki sport w końcu.

niech grają, ci wszyscy chłopcy powyciągani z afryki i ameryki południowej pewnie też nie potrafią się wypowiedzieć :szeroki_usmiech

a tak przynajmniej jest się z czego pośmiać, kiedyś wypowiedzi Wojtka Myszora z Radzionkowa nie zrozumiałem w całości :szeroki_usmiech :wink:
                    saport techniczny baj DGW
                    była BKD+DSG '05 120kkm
                    była BXE '08 190kkm
                    no i nie ma :-)

Komentarz

• vince123
                      Elegance
                      • 2009
                      • 923

Zamieszczone przez Big
                      no dlatego, że de.bili, kalek, pijaków i ludzi bez jakiegokolwiek honoru nawet najlepszy trener nie jest w stanie nauczyć grać w piłkę !!!
                      Big moze troszke za mocno mowisz... mamy niezlych pilkarzy..jezeli zagraniczny zespol np arsenal,rubin itp kupuje polaka tzn ze musi sie on czyms wyrozniac,cos potrafic...
                      inna sprawa jest natomiast jego motywacja do gry w reprezentacji oraz trener...
                      podam Ci przyklad-RAFA BENITEZ ... trenowal VALENCIE...zespol nie mogl wylozyc duzych kwot na transfery (problemy finansowe jak wiadomo)...a rafa potrafil tak to wszystko poustawiac ze valencia osiagnela mistrzostwo wyprzedzajac takie potegi jak real czy barca...

podstawa druzyny jest ogarniety trener,nastepnie pilkarze o pewnym potencjale...
                      polacy go posiadaja ale nie potrafia wykorzystac...

Zamieszczone przez Big
                      Ja jestem za opcją drastyczną. Mianowicie:
                      1. Rozwiązać PZPN
                      tez jestem za tym krokiem...
                      ale watpie ze dojdzie to do skutku...skoro kurator nie pomogl to dalej raczej kiszka bedzie :cry:
                      sprzedam do OI :

szyby cala lewa strona
                      nadkole nowe LP
                      kontakt PW

Komentarz

• Big
                        RS
                        S_OCP Member
                        • 2007
                        • 6389

Zamieszczone przez 21617801
                        . mamy niezlych pilkarzy..
                        Totalnie nie mogę sie z tym zgodzić !! dla mnie to nie są piłkarze, dla mnie to jakis kaleczniaki których umiejętnsci są co najwyżej mierne. Pozatym, jeśli w miasteczku gdzie odbywa sie zgropowanie reprezentacji trzeba na ten czas wprowadzać prohibicję to oczym my tu mówimy ??!!! I ci panowie zarabiają po 50-60 tyś miesiecznie ??!! Za co, ja się pytam, za co ?? Nie dosc że to intelektualne tłuczki to jeszcze nawet ie potrafią robić dobrze tego za co dostaja te gigantyczne pieniądze - czyli kopac piłkę !!!
                        Jedno proste pytanie. Czy chciałbyś mieć tak podchodzących do swoje pracy i z takimi umiejętnosciami pracowników w swojej firmie ?
                        Dla mnie to jest jakas farsa i jak pisałem wczesniej wszystkim tym panom bym podziękował, rozwiązał reperzentacje i zaczął porządnie szkolić chłopców w wieku 6-7 lat.
                        Tu naprawdę nic nie pomoże nawet najlepszy na swiecie trener. Po prostu z kalek i beztaleńć nie zrobi się piłkarzy !!
                        Czarny Elegance

Komentarz

• vince123
                          Elegance
                          • 2009
                          • 923

Zamieszczone przez Big
                          dla mnie to nie są piłkarze, dla mnie to jakis kaleczniaki których umiejętnsci są co najwyżej mierne
                          ale powiedz tak szczerze - czy zespol pokroju CELTIC glasgow,arsenal londyn, manU,liverpool szukaja slabeuszy :?: :?: a jak wiadomo w ich szeregach grali polacy... i wiele razy zdarzylo sie tak ze ratowali swoim kolegom tylek... Liga angielska jest jedna z najmocniejszych lig na swiecie i tam nie ma miejsca dla cieniasow

Zamieszczone przez Big
                          I ci panowie zarabiają po 50-60 tyś miesiecznie ??!!
                          mowisz o reprezentantach polski...zgadza sie,moga tyle zarabiac..

Zamieszczone przez Big
                          Za co, ja się pytam, za co ??
                          za to ze przyjechali na zgrupowanie :P a teraz powaznie-... Zobacz w klubie potrafi grac na wysokim poziomie,rywalizowac z innymi..a w reprezentacji :?: im sie nie chce grac .przyjezdzaja dla kasy...i to najbardziej boli..

Zamieszczone przez Big
                          Czy chciałbyś mieć tak podchodzących do swoje pracy i z takimi umiejętnosciami pracowników w swojej firmie ?
                          reprezentacja to nie tylko krzynowek ,lewandowski,zewlakow itd...jesli raz 'dal ciala' to dowidzenia i ktos inny w jego miejsce... a co robil DON LEO :?:
                          powolywal tych samych...
                          sprzedam do OI :

szyby cala lewa strona
                          nadkole nowe LP
                          kontakt PW

Komentarz

Pracuję...