Spot Jelenia Góra-okolice

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • komarek80
    Drive
    • 2010
    • 55

Ostatnie 2500 km zrobiłem na trasie Warszawa-Innsbruck, ciężko znaleźć ciasny zakręt z kostką na tej trasie Wprawdzie przy 180 km/h czasami mnie delikatnie przesuwało, ale raczej bym to zwalił na wiatr. Ale dzięki za sugestię, spróbuję sprawdzić, czas się przejechać Karową :twisted:
    KoMaReK80
  • Damianjg
    Rider
    • 2008
    • 621

Hej
    Do kolegów z Jeleniej, Wałbrzycha i okolic bliskich
    Co myślicie na temat organizacji jakiegoś spotu???
    jakieś propozycje??

Komentarz

• rollcage
      Ambiente
      • 2006
      • 168

hmmm ja byłbym nawet chetny... chociaz ostatnio to mało jeżdze samochodem... ale zreszta autobusy tez pewnie sa

tylko ciekawe ilu nas tu jest??

Komentarz

• Damianjg
        Rider
        • 2008
        • 621

nom jak widze po forum to paru jest. Ostatnio rozmawiałem z kolegą ze swidnicy i tez byłby chętny

Komentarz

• djcalibra
          Ambiente
          • 2024
          • 140
          • Octavia I (1U2)
          • AGP 1.9 SDI 68 KM

Ja jestem za spotem ale gdzie i kiedy proponujesz musieli bysmy sie spotkac i obgadac co ty na to ostatnio w niedziele widzielem cie kolo cmentarza w cieplicach akurat wyjerzdzales a ja stalem dwa auta dalej i wyciagalem znicze to bylo ok 12,00
          www.strzelec.wczasy.pl

Zapraszam wszystkich chetnych na ferie zimowe do pensjonatu STRZELEC" w KARPACZU... rozsadne ceny. informacje odnosnie noclegów i cen pod numerem telefonu 0757619796

http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=28851

Komentarz

• rollcage
            Ambiente
            • 2006
            • 168

Tomku.. ja za to ciebie czesto widze... ale niestety najczesciej jestem na nogach wiec nie moge cie dogonic :diabelski_usmiech

Komentarz

Pracuję...