Mercedes Ml 430

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Pablo1972
    Classic
    • 2010
    • 19

Mercedes Ml 430

loga dziś rano odwiezione do firmy, i powiedzieli że jeszcze dziś to wyślą :wink:
  • tao1221
    Drive
    • 2009
    • 81

Mercedes Ml 430

Witam,mam okazję ściągnąć mercedesa ml430 z 2001r w cenie około 29tys zł +opłaty.Czy może orientuje się ktoś czy jest to chodliwy towar??Nie chcę wywalić kasy i później stracić.

Komentarz

• Maicroft
      Moderator
      S_OCP MemberModeratorr
      • 2004
      • 25757
      • Audi

Chodliwy tzn co, czy go ukradna. Ubezpieczasz auto i masz to w dupie generalnie.

A czy sprzedawalne, oczywiscie z duza butla LPG. On kolo zapasowe ma juz i tak na zewnatrz z tego co pamietam.

BTW. 18% akcyzy od wartosci z eurotaxu :idea:
      Spritmonitor.de

Komentarz

• tao1221
        Drive
        • 2009
        • 81

Chodliwy pod względem sprzedaży To akurat jest benzyna bez LPG :? Niestety;p a może jak kogoś stać wydać około 45tyś w pl, to ma kasę na paliwo 8)

Komentarz

• Thundi
          L&K
          • 2005
          • 1157

Zamieszczone przez tao1221
          a może jak kogoś stać wydać około 45tyś w pl, to ma kasę na paliwo
          ROFL

W Niemczech dobre egzemplarze stoją w okolicach 30tyś a w Polsce już po opłatach 35-45tyś więc jeśli dla siebie to może tak na sprzedaż raczej nie.
          O ortografie dba FF.
          Ranking sprzedaży nowych aut w Polsce w 2009 oraz 2008 (Excel):
          http://thunderbolt2.prv.pl/sprzedaz/Ranking.xls
          Skoda Octavia & Audi A6

Komentarz

• tao1221
            Drive
            • 2009
            • 81

Aha dziękuje za odpowiedz

Komentarz

• pstryczek
              RS
              • 2009
              • 10778
              • Superb III (3V3)

Chodliwy jak każdy Merolek, Audi, czy BMW. Ale ubezpieczysz i masz to w rzyci(zadku).
              Marek

Komentarz

• piotrek_gdy
                RS
                • 2008
                • 7723
                • Volkswagen
                • CFGB 2.0 TDI CR RS 170 KM

ja osobiście zasugerowalbym najpierw pojeżdżenie tym autem- jak dla mnie jeździ się tym jak taczka a koszty eksploatacji są relatywnie wysokie(jak w kazdej 4-napędówce ale tu musisz doliczyć że to auto spod znaku "gwiazdy")
                przyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI

wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW

Komentarz

• Superbman
                  Ambiente
                  • 2006
                  • 208

Zamieszczone przez tao1221
                  Chodliwy pod względem sprzedaży To akurat jest benzyna bez LPG :? Niestety;p a może jak kogoś stać wydać około 45tyś w pl, to ma kasę na paliwo 8)
                  Największa bzdura jaką w życiu słyszałem.

Jeśli chcesz wiedzieć to L.Czarnecki (2 na liscie najbogatszych polaków z majątkiem 1mld $) jeździ prywatnie,nie Lambo,nie Astonem czy Phantomem tylko Mercedesem S-klasy W221 w silniku S 320 CDI Chęć oszczędnosci to naturalny odruch każdego rozsądnego człowieka.
                  252/555

Komentarz

• tao1221
                    Drive
                    • 2009
                    • 81

JA jak bym jego sprowadził to wyłącznie na sprzedaż ,mam skodę i to dla mnie wystarcza.Jednak chyba zrezygnuje z sprowadzenia ,popatrzę czegoś mniej paliwo żernego ,każdy teraz szuka oszczędności,to kto by kupił merola o pojemności 4300 bez gazu 8)

Komentarz

• Octan
                      Rider
                      • 2006
                      • 653

Wydatki na paliwo to tylko jedna strona medalu. Druga strona to koszty serwisowe.Ten samochód ma dość kiepską opinię jeśli chodzi o niezawodność ,ponoć ma wieczne problemy z dość kosztowną elektroniką. Niedawno w tygodniku Motor poświęcili mu mały artykuł i radzili aby się dwa razy zastanowić przed kupnem tego auta. Ich opinię potwierdzają ceny tego modelu na rynku wtórnym, jak na Mercedesa dosyć niskie.
                      To samo pisali o terenowym Volvo XC90 - prestiżowy ale dość awaryjny i kosztowny w naprawach. Co ciekawe amerykańska wersja tego samochodu z silnikiem 3.2 l ma napęd tylko na przednią oś

Komentarz

• piotrek_gdy
                        RS
                        • 2008
                        • 7723
                        • Volkswagen
                        • CFGB 2.0 TDI CR RS 170 KM

Zamieszczone przez Octan
                        Co ciekawe amerykańska wersja tego samochodu z silnikiem 3.2 l ma napęd tylko na przednią oś
                        auta SUV/terenowe na rynek amerykański wogole maja inne specyfikacje
                        tak samo jest z Sorento, Jeepem- gdzie bez problemu możesz kupic takie auto z napedem na jedną oś :P
                        przyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI

wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW

Komentarz

Pracuję...