Nowy Superb Combi w okolicach Mediolanu/zdjecia

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • drepawel
    Ambiente
    • 2009
    • 117

ja właśnie jestem po wymianie anteny Też odbiór sie pogorszył. Okazało się że właśnie do wzmacniacza dostała sie woda i wzmacniacz poleciał.
    Nie wiem jak masz zasilany wzmacniacz, ale ja w kostce zasilania radia odłączyłem kabelek nr 5 i jakoś dało sie słuchać. Tylko ze wtedy wzmacniacz staje sie filtrem.
    Możesz rozebrać antenę i podłączyć bez wzmacniacza lub kupić nową antenę ja tu kupiłem

Pasuje i wygląda jak oryginał. Teraz łapie mi ze 20 stacji a wcześniej tylko pare.
    Co do wymiany to u mnie w OI kombi odczepiłem plastik tapicerki przy dachu lekko odchyliłem podsufitkę i kluczem 22 odkręciłem antene, na szczęście przewód był łączony tak jak w antenie na aukcji
    pawel
  • skodovkaand
    Ambiente
    S_OCP Member
    • 2007
    • 245

Piękne włoskie pejzaże były doskonałym tłem do przeprowadzonej 21-22 października prezentacji Superba Combi.
    Superba Combi testowano w malowniczych okolicach Mediolanu. Trasa wiodła przez najpiękniejsze alpejskie drogi wzdłuż polodowcowego jeziora Lago Maggiore. Samochód zaprezentował swoje mocne strony, pokazał zwinność, moc i innowacyjne technologie, umożliwiające poruszanie się po różnorodnych drogach.

Pierwsza część testów drogowych była kombinacją różnych tras (miasto, autostrada, drogi lokalne). Łącznie wyniosła 88 kilometrów i była bogata w atrakcyjne punkty widokowe. W drugiej części testów do pokonania były 62 kilometry, głównie wiodące przez ciasne uliczki miasteczek usytuowanych wokół jeziora Lago Maggiore.

Mający 4 838 mm długości, 1 817 mm szerokości i 1 481 mm wysokości Superb Combi zachwyca nie tylko swoim wyglądem, ale również możliwościami technicznymi, czy funkcjonalnością. Ponadprzeciętna pojemność bagażowa jest większa niż do tej pory spotykane w tym segmencie. Jeśli chodzi o gamę dostępnych dla Superba Combi silników – są to 3 jednostki benzynowe i dwie jednostki diesla. Wszystkie zapewniają niski poziom zużycia paliwa, bardzo dobre osiągi oraz niski poziom emisji spalin.

Komentarz

• tomek
      L&K
      • 2005
      • 1078

skodovkaand, hmm, też kiedyś pojadę do włoch.
      O czym właściwie jest ten post/artykuł?
      O2FL RS | S2 | F2

Komentarz

• misiekwaw
        RS
        S_OCP Member
        • 2004
        • 7715
        • Ford

pewnie o tym samym co kilka wątków niżej :evil:

Torque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
        http://www.disi-tune.pl